Український Монреаль
-
Скажіть люди добрі чи хтось є такий мудрий, що хоче працювати або вже працює на декілька компаній на фрілансі в Канаді? Питання в тому чи так можна подаватись на ПР? Типу як маю 4 контракти на 10 години в тиждень, то можна порахувати що в мене фул тайм? І ще таке питання, якщо компанії розкидані по Канаді. Одна Монреальська, друга в Торонто, ітд… Тоді я розумію не можу податись в Монрику на ПР?
-
Бляха муха, 3 роки мучитись
-
Розкажу те що знаю. 1) фріланс - який саме? Якщо ти працюєш саме по контрактам - то така робота - може врахуватися під стандартні програми по ПРу, Якщо ти саме фрілансер ( тобто сам на себе працюєш, сам шукаєш клієнтів і так далі) - то така робота підходить далеко не під всі програми ПРу. Якщо ти будеш працювати на різні провінції - то дивися що умовно Квебек - буде рахувати для себе для своїх програм тільки ті контракти які в тебе по квебеку йшли. Те що ти наробив в умовній Манітобі - їх цікавити не буде. Чи йдуть вони в ЕЕнтрі я не знаю.
-
Треба статистику дивитися скільки людей пройшло. Найкращий показник оцінити дієвість
-
Далеко від себе не відпускайте її 🫦
-
Убер і без рефералки дає бонус , але не 620 а різницю яку ти заробив доплачує 😂😂😂бізнесмени блін
-
Доброго дня громада. Захистити тих Хто захищає нас. Так розпочинається сьогодні об'єднання всього Українського народу. Рік війні, багато ранених та скалічених людей, які уже сьогодні не потрібні державі. Але ми як люди, які крім своїх прав, повинні виконати ще й обов'язок. Захистити тих хто захищає нас. Тому пропоную долучитися для початку до єдиної системи, котра надає свої інтернет ресурси для кожної як людини так і громади. greentur.club/poll/Protection