Український Монреаль
-
Офіційно в Квебеку лише одна мова - французька. Англійська є офіційним на федеральному рівні, тому послуги федерального уряду мають надаватися англійською. Це правило також поширюється на офіційно двомовні муніципалітети (у West Island їх кілька). Англійські школи та університети також мають особливий статус. Але у всіх інших випадках офіційною є лише французька.
-
Спокій
-
imho, найдорожчий супер. !!!IMHO!!!
-
Ми юзаємо metro.ca $4 збірка $4 доставка Але є піврічна анлім підписка за 25 чи 27 баксів.
-
Батько порядок тримає.😎
-
The Express Grocery Delivery fee is $12.97, and the Same-Day delivery fee is $10.97. The standard Grocery Delivery fee is $7.97 Shipping charges will apply if your order is less than $35, contains heavy or oversized items, and/or is being shipping to a location that does not qualify . www.walmart.ca/en/free-shipping-options вбийте там посткод
-
волмарт возив норм, але потім вони якось проїбали моє замовлення і 5 місяців повертали за нього гроші) І ще - інстакарт возить в принципі звідусіль, але бере відсоток з замовлення. Тому краще напряму, особливо якщо знаєте асортимент
-
Для мене Metro найближчий, але я вже забув коли туди заходив. А, ні, пам'ятаю. За молоком два тижні тому бо на нього ціна однакова всюди.
-
провіго дорожчий як на мене) в метро бувають гарні скідоси, але загалом так, він дорожче за волмарт наприклад