Український Монреаль
-
волмарт возив норм, але потім вони якось проїбали моє замовлення і 5 місяців повертали за нього гроші) І ще - інстакарт возить в принципі звідусіль, але бере відсоток з замовлення. Тому краще напряму, особливо якщо знаєте асортимент
-
Для мене Metro найближчий, але я вже забув коли туди заходив. А, ні, пам'ятаю. За молоком два тижні тому бо на нього ціна однакова всюди.
-
провіго дорожчий як на мене) в метро бувають гарні скідоси, але загалом так, він дорожче за волмарт наприклад
-
ну я не замовляла супер-багато, але балк айтемс возили ок всякі там паки з мінералкою, борошно 10кг і тд Оце думаю що треба повернутися до цієї практики теж :)
-
повзе павук по стіні, криву ногу волоче... казати ще?
-
Добрий день. Хочу придбати автомобіль. Порадьте компетентного спеціаліста по автопідбору.
-
йдіть до кіосків де треба роздрукувати талон там іммігрейшн2 наскільки я пам'ятаю
-
там стоять термінали де друкується декларація і біля неї є офіс імігрейшн 2 там є працівники - вони покажуть
-
У Кракові було 700 дитина і 960 дорослий (у злотих). Нас 2 дітей і 2 дорослих. Заплатили в Монреалі за чотирьох 735 доларів (молодшому 6 років, то з нього лише 85 доларів, старшій 14 років - 180 доларів, з дорослих по 235).
-
Можно назву клініки?