Український Монреаль
-
тут пів чату таких включно зі мною але є правила от наприклад ви колись в Карпатах були? Там не хочеться москалячою балакати та це й неповага до людей що там живут
-
Не схоже на 195,чесно кажучи)
-
Не називайте Харків російськомовним РЕГІОНОМ тому що це було лише місто, а в області, і я тому свідок, була українська, яку намагалися витиснути. Це типовий колоніальний наступ: в місті мова колонистів, по селах мова тих, хто там жив сторіччя. Так само було і на Галичині: в місті поляки, по селах українці. Між іншим, саме через цю причину англійці в містах загинули під час чуми в Ірландії і у ірландців був шанс на Відродження у XIV ст. Але Ссталін зробив інакше. Він в 1932-33 нагодував місто і знищував село через Голодомор. В 1933-му розстріляв Миколу Скрипника і багато інших діячів, які не давали Харкову сповзти в русифікацію, після чого почалось повне заміщення української російською.
-
А ви коли приходите в установу, де є певні правила, не знаю, поведінки, наприклад. Ви теж поводитесь так, як хочете, а не як від вас того вимагають? Бо має бути право вибору?
-
Мій квебекській друг порадив мені Vimant Toyota Laval. Там вжівані авто зрозуміло, вони на приблизно 5000$ дорожче, алеж вони усі після абсолютного сервісу, і гарантія дається, і сервіс на декілька років. Он там собі вже два авто придбав, вжіваних, і мені пропонував.
-
Чому усі хочуть йти у чужий город зі своїм статутом..? Я теж з російськомовного регіону і в житті спілкуюсь російською, але правила чату поважаю, бо то ПРАВИЛА, ми так усюди хочемо свої правила нав’язати, не тільки це чату стосується, все починається з маленького… нам ніхто нічого не винен, якщо щось не подобається -самі знаєте дорогу…
-
ЗНО на 195
-
Можна пошукати хостів на фейсбуці. Без роботи знайти реально, але важче, ніж з роботою