Український Монреаль
-
ця штука вказуйе на скарб
-
Де саме, яка ціна?
-
Кому цікава тема самопізнання - то пишіть у приватні повідомлення, скину посилання на свою інсту 😉
-
Ооо, тут вже цікаво, розмови про ретро Меркурій та карму пішли 😁
-
бо прилетить
-
так, в кого карма погана лiпше не ризикуйте
-
Майте на увазі якщо що з контролерами домовитися практично не вийде.
-
офiгеть скiльки раз тут iздив зайцем 0 штрафiв. Береженого бог береже
-
Звісно мій косяк, не спорю, але саме в той день все якось шкереберть. Словом, то був трчно не мій день )
-
Ні, потяг накшталт електрички, є декілька напрямів. Там один апарат що зчитує картки на 2 колії і немає турнікетів. Тобто можно зайти без білету легко, та вийти зі штрафом теж дуже легко 😁
-
Я перед самим Новим Роком, коли був ретроградний меркурій отак 'папала' на штраф 267 долл за безбілетний проїзд. Причому дуже тупа ситуація та ціла низка подій з самого ранку яка врешті решт призвела до штрафу. В мене немає проїздного на місяць, купляю поїздки коли потрібно, в той ранок поспішала, автомат щось не хотів приймати мою кредитку, і так вийшло що я не перевірила що я купила. Була впевнена, що в мене ще є пассаж, сіла на потяг і на виході на станції контроль (якого доречі ніколи не було). дала контролеру ту кляту картку, та виявилось що зранку я купила всього один пассаж, який вранці вже використала... словом, почувала себе якоюсь шахрайкою, але вийшло так ненавмисне... намагалась пояснити ситуацію, але зрозуміла що вони як роботи, немає білету - не мої проблеми. Потім колеги мені сказали вони навіть процент мають з тих виписаних штрафів. Отже висновок мільйон раз пеиевіряйте чи є в вас дійсний проїздний!
-
Привіт всвм!) Може зтомь зможе порадити? Мені потрібен психолог, з яким ми знайдемо спільну мову🥲🥲🥲 Чи де можна пошукати місцевих лікарів, рос си укр мовних? Дякую