Український Монреаль
-
Чому купувати наприклад не через ківі, а на сайті компанії
-
Що саме?
-
Русняві інвестиції і спокійна робота на території рф для мене робить його руснявим.)
-
А чому так? Можете пояснити будь ласка
-
Або через авіакасирів.
-
Шукати через kiwi виключаючи Британію і Штати. Купляти через сайт авіакомпанії (онлі!!!).
-
Він руснявий. 🌚
-
Можливо. Якщо діаспора почне давити, але як, я чула, то діаспора також не в захваті і від дій, тих хто приїзджає, тому що вони не готові, і від тих, хто чисто за 3к і ворк пермітом, про всяк випадок, і від тих хто вже давно тусується в Европі, а тут вирішив, що треба в Канаду, а не від війни тікав і від тих, хто приїхав не готовий і поїхав. І від просто унікумів, які вводять в шок.
-
Скайсканер встановіть та там шукайте)
-
це не маэ сенсу зараз, ця програма це частина комплексу підтримки альянсом країн. Мабуть щось змінять, це так, в КУАЄТІ багато питань щодо реалізації, але повністю закривати це не має сенсу поки їде підримка України
-
Я порадила купляти напряму у а/к.) Але ківі має хакнуті маршрути, і вони добре стикують, функціонал і фільтри як для юзера — шик.)
-
Тому що ківі ні чим не допоможе, якщо будуть проблеми, чи взагалі візьмуть ваші кошти і пустять в оборот, а купити квиток — забудуть.) Бувало і таке. І вони і самі купляють через гдс, а це те саме, що купляти у авіакомпанії напряму.)
-
Так і ківі спокійно працює в рф )
-
Бо це посередник, накладно якісь зміни буде зробити наприклад
-
У ківі?) Так, на Айос літає.) І в них є крута функція можна обрати точку вильоту чи прильоту конкретне місто, а наприклад, дистенейшн: Европа, тобто весь континент.)
-
В Канаду — ні. По Европі — так. В Канаду херня не літає. Краще купляти все у одної а/к, якщо не прямий рейс.
-
А в них є додаток?)
-
Я просто думаю що всі хто хотів за рік вже подались, а хто ще не подався, знає шо до 31 березня це варто зробити) саме продовжити подачу нових заяв немає сенсу як на мене)
-
Дякую вам за відповіді! А є різниця якими авіакомпаніям летіти чи ні?
-
Чи декілька країн.)
29 Jan 2023, 07:13
81122/237071
31 minutes ago