Український Монреаль
-
У ківі?) Так, на Айос літає.) І в них є крута функція можна обрати точку вильоту чи прильоту конкретне місто, а наприклад, дистенейшн: Европа, тобто весь континент.)
-
В Канаду — ні. По Европі — так. В Канаду херня не літає. Краще купляти все у одної а/к, якщо не прямий рейс.
-
А в них є додаток?)
-
Я просто думаю що всі хто хотів за рік вже подались, а хто ще не подався, знає шо до 31 березня це варто зробити) саме продовжити подачу нових заяв немає сенсу як на мене)
-
Дякую вам за відповіді! А є різниця якими авіакомпаніям летіти чи ні?
-
Чи декілька країн.)
-
А це все від того і виходить.)
-
Ну візи то ще лан, а от виплати, готелі і тд
-
Також, не згодна з рішенням давати візи тим хто вже десять років живе в ЕС.
-
Є принциповий момент, що я сиділа під ракетами, коли вони вже років зо три сиділи в ЕС, і війни не бачили. То, чому вони мають користуватися програмою для емердженсі? Є стандартна процедура — подавайтеся, відмова, до побачення. Яке емердженсі з Мюнхену? Тільки за 3к, бо так просто на дорозі не валяються. Це лицемірство прирівнювати себе до справжніх жертв війни, як на мене.
-
Це розвиває як раз отакий от туризм, приїхав, гроші отримав, в готелі пожив та поїхав) а от якби давали лише візи, то приїхали би ті хто справді готовий нормально адаптуватись і жити в країні) це я про тих хто давно в Україні не живе і хто ніяк не постраждав від війни
-
є якись принципові моменти в цьому? типа "жаба давить" що їм теж можно?))
-
Є звісно і з України такі туристи, але іх в рази менше,адже з України як мінімум це не так вигідно 😄
-
Так і проблема в адаптації, капець. Приїзжають з Европи, навіть, ті хто налаштувалися, наче, що буде важко і півроку не витримують. А я, б з радістю, хоч завтра зібралася додому, але згадуючи весь пережитий жах, то вже і якось зціпивши зуби терплю.
-
Просто такі євротуристи кидають відбиток про всіх українців в Канаді і вливає на ставлення до реальних біженців з України. Я вже стільки історій від канадців на фб прочитав, от це погано (
-
І я вважаю, що це фігово, у будь-якому випадку. Емердженсі треба було зробити лише для тих, хто проживав на території України до 24.2.22.
-
З України майже немає, на щастя, бо це дорого, довго і іноді повертатися страшно.
-
так, з шахрайством треба боротися
-
Та ми про те що цей мюнхенець через 2 тижні відпустки повернеться назад ) і таких справді багато
-
Так і є. Ми приїхали з України. Дайректлі то Кенеда, але чекали вклейку три тижні у Відні. Це не можна назвати досвідом життя у ЕС. І мені соромно попросити про щось. Меблі, техніку, і т.д., навіть соромно просити власника квартири, щоб завіз у супермаркет. Тягаємо все на горбу. Вже всі руки і спину витягнула. А біженці з ЕС, вже наюзади так всі блага, що вже якщо і реально буде потрібна допомога, то і соромно, і вже ніхто не допоможе.
29 Jan 2023, 07:13
81136/236900
about 2 hours ago