Український Монреаль
-
Так і є. Ми приїхали з України. Дайректлі то Кенеда, але чекали вклейку три тижні у Відні. Це не можна назвати досвідом життя у ЕС. І мені соромно попросити про щось. Меблі, техніку, і т.д., навіть соромно просити власника квартири, щоб завіз у супермаркет. Тягаємо все на горбу. Вже всі руки і спину витягнула. А біженці з ЕС, вже наюзади так всі блага, що вже якщо і реально буде потрібна допомога, то і соромно, і вже ніхто не допоможе.
-
немає принципової різниці для Канаді, вони запрошують і вас та його, а ось мюнхенець якщо переїде, звільнить своє місце для когось ще з україни, з нього толку певною мірою більше навіть т.к. у Мюнхені цього біженця хто приїде на його місце краще зустрінуть
-
-
Чим відрізняється людина, яка виїхала після війни і в неї немає дому, і людина, яка була в Європі і їй теж нема куди повертатися? Трохи пахне заздрістю. Тим паче в багатьох країнах є возз'єднання з сім'єю і видають статус тим, хто на момент 24.02 не був в Україні. Так само і Канада ухвалила закон, що люди з українськими паспортами можуть приїжджати в Канаду, а також члени їхніх сімей.
-
Та я не проти тих хто їде перед цим багато років живши в Європі, я тільки за, я лише кажу що якби таким людям не давали гроші і безкоштовне житло, то їх мотивація була би не гроші і житло власне) і в рази менше було би туристів хто приїхав по гроші, не було би безліч постів від канадців про «афігєвших українців» і тд.
-
Знаходжусь в цій групі трохи більше місяця, і вперше відчуваю за наших людей іспанський сором. Як так можно думати, ви ж не знаєте особисто всіх людей, не знаєте їх причини, їх думки. В любій ситуації я раджу всім починати особисто з себе, сьогодні ви когось ображаєте, а завтра самі будете просити про допомогу. Карму ніхто не відміняв.
-
Доброго дня. 9 березня маємо летіти прямим рейсом Париж - Монреаль. У нас з дружиною і донькою є діючі загран паспорти з канадськими візами, а також карти А (тимчасовий прихисток у Бельгії). Наскільки я зрозумів, формально, наші паспорти не є дійсними, т.я. ми знаходимось на території ЄС вже більше 90 днів. Проблем з посадкою та вилітом не має бути? Самі біометричні паспорти дійсні у всіх до 26 року. Дякую за поміч.
-
Вона була у Європі, працюючи і знімаючи роками житло. Тепер вона їде в Канаду, щоб що? Вже Європа набридла? А люди з України до сих пір не можуть виїхати. Бо мало яка жінка залишить самого чоловіка, або сина , який воює
-
хай їдуть, в чому проблема? як вони допоможуть тим хто не може виїхати? сидінням в Європі? Канадці вирішили зібрати трохи українців, мабуть не дуже зрозуміли їх мотиви, але це робить трохи краще ситуацію з біженцями в Європі, він він ситуація для всіх
-
Кракен в Україні вже. Новий вид ковіду
-
Кракен ЗСУ 🇺🇦
-
Доброго ранку! Хто може порадити не дорогий ремонт телефонів? навернувся порт Type-C, треба замінити
-
Доброго ранку! Порадьте будь ласка Українського гінеколога! Дякую.