Український Монреаль
-
У них там все блоками і сесіями, я досі розібратися не можу. Але одна сесія- 2,5 місяці, яка закінчується екзаменом. Далі коротка перерва і нова сесія.
-
Мені досить важко після роботи ходити на курси. Зі мною хлопці, які фізично працюють, і їм здається якось простіше, вони не виглядають супер стомленими. Можливо для них це як зміна активності, а я стомлена і вже не хочеться думати, тим більше ні з ким не хочеться говорити та ще й французською. Як би не було б роботи, то пішла б краще на фул тайм, толку точно більше б було.
-
О 18:30, а закінчуються о 21:15. Робота в мене закінчується о 17.00, але толку їхати додому немає, тому змінили мені графік і я працюю до 18.00 і їду на курси. О 21.30 вже дома
-
Пишуть вскрізь, що безкоштовно всю ніч.
-
Якщо мова йде про дітей або про війну, то слова про те що всі отримують лише те що заслужили далеко не завжди вірні. Але звичайно кожен має право на власну думку. І залежить все не лише від нас самих, особливо це стосується дітей ( де народжуються, в якій сім‘ї, країні, час і т.д)
-
Вітаю🤗 підкажіть будь ласка 🙏 цікавить якщо прилітаєш до Монреалю, а потім потрібно добратись до м.Гатіно(чим краще їхати) і чи є можливість знайти у місті Гатіно готель на перший час? Можливо є окрема група по цьому місту? Буду дуже вдячна за інформацію 🙏
-
Чому він сьогодні має бути безкоштовним?
-
Та в мене взагалі нема питань до уряду) Зробили програму і я вдячна) Тут більше питання до людей