Український Монреаль
-
Чому він сьогодні має бути безкоштовним?
-
Та в мене взагалі нема питань до уряду) Зробили програму і я вдячна) Тут більше питання до людей
-
Я записалась на ранковий парттайм. Але в мене робота зараз тільки парт тайм і починається після обіду, тому цей варіант підійшов. А взагалі чим далі, тим більше розумію наскільки нерозумно було їхати сюди без французької. Хоча в моєму випадку були особливі обставини, але все ж… А на переїзд в іншу провінцію зараз немає ні фінансів, ні сил, нічого. Англійська вільна, тому в англомовній була б як вдома. Вірніше була, але обставини це змінили.
-
Юлечка, все прийде з часом. Я так себе заспокоюю щодня! Ми ж англійську не за день вивчили і навіть не за місяць. Чому ж ми на себе так тиснемо з французською.
-
Ні, вихідні для сім‘ї.
-
Доброго дня . Підскажіть де краще пройти мед обстеження, клініку де дешевше ?
-
І для себе щоб перезагрузитись
-
Тут ще накладається питання чи можна буде продовжити ворк перміт ще не отримавши постійне проживання , бо я наприклад його точно не встигну отримать, ще навіть фул тайм роботи не почала. Плюс ще потрібно за відповідним Ноком. Англійську вивчали при інших обставинах, тому так
-
Допоможіть будь ласка з роботою. Любу роботу. Претендую на не високо кваліфіковану. Я дуже доросла тьотя. Розміняла 6 десяток, мова 0️⃣. Бажання працювати велике.
-
Раніше було вказано, що ворк перміт можна буде продовжити ще на 3 роки. Для мене це не актуально, бо я іду на ПР за іншою програмою, тому не знаю, як буде.
-
Беріть відразу білети в Европі або Україні, в Канаді білети дуже дорогі ми чекаємо свої 3тижні до Едмонтона 1300дол на 4це по скидці, ніякі волонтери вам з квитками не допоможуть
-
У нас 2киці
-
Ви куди далі?білети вже є? Якщо нема то беріть в Европі дешевше ніж тут, ми вже так маємо папандос