Український Монреаль
-
А яка вам справа до того, хто кому які візи дає? Це що, з вашого карману достали і роздали? Чи це жаба якась? Чого ви до людей чіпляється?
-
Це який вiдсоток населення, 0.000000001 чи менше?
-
Бо багато таких Олександрів приїжджає, ще мають наглість отримувати безкоштовні квитки, живуть в безкоштовному отелі і повертаються через 2 тижні назад. Це сором, який потім дає відбиток на всіх українських біженців, навіть на тих хто дійсно втратив все крім життя.
-
Ви не розумієте принципового питання, вона пише лише про те, що краще би більше допомагали тим хто справді постраждав. Умовно ті хто жили в Європі хай отримують візи і приїжджають, а ось більшу допомогу отримає умовна мама з дітьми що приїхала зі знищеного Маріуполя, аніж умовний Олександр що 10 років живе в Італії. По факту вони отримують однаково.
-
В нашій країні війна, а ви замість того щоб об'єднатися, і підтримувати одне одного, починаєте гризню. І чим ви краще москалів, з такою поведінкою?
-
Не зрозуміла Вашого випаду на мою адресу щодо моєї підписки на канал:))) це про що?
-
Ні, з мого карману не роздали, але я бачу відношення до людей, що не мають нічого в Україні вже, які втікли з рюкзаком, через цю роздачу. Як ті колобранти з Криму понабирали віз де тільки могли, і т.д. Стандартна процедура — велкам, чи по стандартній їм було страшно, що хрін, а не віза і що будуть ретельніше перевіряти по реєстрам, базам ЕС? Я знаю людей які брехали про депорти і були засуджені в Україні за важкі злочини, і приїхали до Канади. Я проти юзання країн, і їх бюджетів, до кінця, якщо у цьому немає потреби і я хочу, щоб українців, які пережили жах приймали тепло, допомагали, а не через наших співгромадян, які і рибку і сісти, казали: «чого ви сюди їхали?». Крапка. Я в’їхала з України, і не користувалась і 80% благами, що мені може дати Канада, бо я вважаю, що комусь це потрібніше.
-
Сепарація за етичним мотивом - це не про демократію. Якщо людина не порушила закон, нема про що говорити. Хіба що критики взмозі змінити закони Канади..
-
Який етнiчний мотив? Тут нiхто не каже про перевiрку ДНК чи родословноï😂. Рiч йде про те що людина що ïде з краïни де немає вiйни не бiженець i не має отримувати допомогу призначену для людей з цим статусом
-
Ой не треба будь ласка, в Європі всюди дивляться на штамп коли людина виїхала) в ті же Канаді провінційну допомогу дають тим кому справді нема на що жити, а не всім підряд. Різні податки в залежності від доходу також підтвердження цьому. Це не «етичний-не етичний».