Український Монреаль
-
Не зрозуміла Вашого випаду на мою адресу щодо моєї підписки на канал:))) це про що?
-
Ні, з мого карману не роздали, але я бачу відношення до людей, що не мають нічого в Україні вже, які втікли з рюкзаком, через цю роздачу. Як ті колобранти з Криму понабирали віз де тільки могли, і т.д. Стандартна процедура — велкам, чи по стандартній їм було страшно, що хрін, а не віза і що будуть ретельніше перевіряти по реєстрам, базам ЕС? Я знаю людей які брехали про депорти і були засуджені в Україні за важкі злочини, і приїхали до Канади. Я проти юзання країн, і їх бюджетів, до кінця, якщо у цьому немає потреби і я хочу, щоб українців, які пережили жах приймали тепло, допомагали, а не через наших співгромадян, які і рибку і сісти, казали: «чого ви сюди їхали?». Крапка. Я в’їхала з України, і не користувалась і 80% благами, що мені може дати Канада, бо я вважаю, що комусь це потрібніше.
-
Сепарація за етичним мотивом - це не про демократію. Якщо людина не порушила закон, нема про що говорити. Хіба що критики взмозі змінити закони Канади..
-
Який етнiчний мотив? Тут нiхто не каже про перевiрку ДНК чи родословноï😂. Рiч йде про те що людина що ïде з краïни де немає вiйни не бiженець i не має отримувати допомогу призначену для людей з цим статусом
-
Ой не треба будь ласка, в Європі всюди дивляться на штамп коли людина виїхала) в ті же Канаді провінційну допомогу дають тим кому справді нема на що жити, а не всім підряд. Різні податки в залежності від доходу також підтвердження цьому. Це не «етичний-не етичний».
-
Умовний Олександр має внж в Італії вже, бо він не може жити більше ніж 90 днів в Італії, тому йому є де залишатися, є де жити, працювати. Це так не працює. Просто IRCC не змогли відокремити це, через шквал заявок і все. Я коли отримувала першу візу, то треба було доказати навіть походження коштів на депозиті, хоч це була суто моя банківська інформація і мені прийшлося бігти у Приват, і просити мувінги по рахунку за 5 років, а не за півроку (!), і що я повернуся додому, коли злітаю до сестри і т.д.
-
Канада розмірковує іншим чином. Умовний Олександр може не мати куди повернутись, де б його (умовного) не настигла війна. Тож суперечки та гнів лежать в області суто моральній. А це означає, що особистість сама несе цей моральний тягар, а не усі представники народу. Тож полишимо засуджувати інших.
-
Тож Ви ображені на систему чи на Олександрів таких?
-
Просто хоча б найпростіші критерії зробили би багато корисного: 1. Відкинуло потенційних туристів і значно менше було би заяв і люди не чекали би місяцями на візи хто справді хоче летіти. 2. Простіше би було отримати безкоштовні квитки, житло тим хто потребує. 3. З Європи би приїхали справжні корисні працівники що принесуть користь Канаді І тд
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка, чи складно знайти роботу у Монреалі, та які є додаткові вимоги крім професійних?
-
І гладіаторські бої на арені Колізею , крім оборони Риму😉
-
А чому на неї ображатися? Стандартні процедури для Канади та Штатів.) Ви просто задумайтесь, що буде коли Олександр буде отримувати Перманент. Його офіцер буде куштувати по атомам, бо він був не eligible.) Біженці з ЕС мають гарно подумати, чи подаватися їм на Перманент, бо там все і розкриється. Отримання допомог, внж в Італії, тероборона Риму 10 років. 👉🏻👈🏻🌚
-
Бліін так І купу таких що вигравали квитки та не летіли Або волонтер знайшла хвостів, хостин купили білет,а люди такі ой ми подумали 5 років живемо в Польщі напевно краще тут залишимося І історій купа,і в основному саме чомусь з такими людьми пов'язані