Український Монреаль
-
О’кей, крім Закарпаття, бо там свої договорняки.
-
Да, що Ви кажете? Я бачила, в перші дві війни як ракета в Тернопільській області прилетіла. Я мовчу, про те, що відбувалося в Києві та поряд. Вже немає області, що не постраждала від війни.
-
Квитки — це лотерея. І так, згодна, що ради 3к з України навіть не варто їхати. Дорого, довго, чекати візу, вклеювати, дуже далеко. Такі в Ірландію поїхали.
-
Навіть, не намагалася. Але тих хто виграв: 5% від всіх.
-
Не рівні, тому що була можливість виграти безкоштовні квитки на літак
-
У мене, особисто, посттравматичний синдром був такий, що я ходила в швидку, бо думала, що вмираю. 9 днів дихати не могла.
-
І взагалі, як можна міряти і ставити на одні ваги людей, що пережили жахіття і тих, хто бачив його тільки в ютубі?
-
Трюдо....десь в літку?? Деніс....є прув?? Є докази того що він так казав? Чи то просто....фентезі?
-
Ви реально вірите, що чоловіки з України, маючи 5K зелених побіжать - полетять за 3k в Канаду?)) Це все ваші домисли . Щоб перетнути український кордон 5K треба помножити на 10. Та й ще знати, кому їх дати. Не все так просто для бідних українській чоловіків.
-
...ну так....я на таку відповідь і очікував.... скучно чувачку)))Ну ладно...буває)) Головне спробувати сказати всім...Я...Мозок))) Я спати...)) Надобраніч!)
-
Ну я не Гугл, щоб шукати за когось. Якщо Вам це дійсно цікаво, то пошукайте самі. Але таке дійсно було, і це не фентезі
-
Йому вже не пишіть В нього давно пр Людина спати хоче)
-
Срання зрання
-
Я бачу тут ви і за кордони і за 3 к. А я тут нещодавно дізнався, що починаючи з другоі світовоі під час війникордони не закривали. Окрім диктаторських режимів.
-
Скиньте-перевіримо)
-
Пошукайте))
-
скіньте))
-
та то так))
-
Мені здається, що навіть якщо скинути Вам пруф, то Ви все одно скажете, що це фейк
-
Дякую ...яж не можу спати....ти в очах)
29 Jan 2023, 07:13
81586/237861
4 minutes ago