Український Монреаль
-
Ідіотизм. Може таємницю військову розказати якусь там за їхньою логікою . Чи професійне знання військової справи і у випадку масованих військових наступів такі люди пригодяться. Я не знаю. Це мої припущення.
-
Можливо Ви?)
-
Все дуже просто. Я вам відповім це цікаве питання
-
Ну, він на це дивиться, як на можливість, на жаль. А мене трясе від тривог, вибухів, а йому скоріше б піти на фронт.((
-
Порошенко не закривав, бо не було повномасштабного вторгнення. Я взагалі не розумію, які ще можуть бути розмови про правомірність закриття кордонів для чоловіків в той час, коли в країні іде повномасштабна війна. А хто батьківщину буде захищати?
-
Він в запасі до 65 років
-
Бо грошей хочуть
-
Я вас не бачив у військових частинах у 2014 роках.
-
нажаль це воєнний стан
-
Є компроміси. Іх можна б було б прийняти. Але не хочуть. Ні зеленський ні данілов
-
Хтось шукав можливість захистити батьківщину, а хтось, як ви - шукає собі виправдання
-
Шкода. О це він ще більше нервується, бо не дають спокою
-
Мені останнє особливо сумно, я не знаю звідки, і навіть у захваті, від людей що знаходять в собі мотивацію захищати країну зі зброєю в руках, коли за іх спиною просто грабують іх самих і вони винні самі собі шукати кошти на спорядження(
-
Це радянський підхід
-
Згодна і трясусь кожен день.
-
військовий стан, немає демократіі, вона on hold. Це все в межах норм
-
Абсурд. Мегаідотизм
-
Я айтішник. І що з того? Це не завадило мені піти до ТРО, як і багатьом патріотам нашої країни, тому що військових наших явно було менше, ніж в агресора
-
З 2014 року?
-
Його тримають, як запасний варіант на керівну посаду у випадку смерті попередника. Але з його серцем йому просто не можна повертатися на його посаду.
29 Jan 2023, 07:13
81650/237587
12 minutes ago