Український Монреаль
-
Шкода. О це він ще більше нервується, бо не дають спокою
-
Абсурд. Мегаідотизм
-
Я айтішник. І що з того? Це не завадило мені піти до ТРО, як і багатьом патріотам нашої країни, тому що військових наших явно було менше, ніж в агресора
-
1) як я вже писав починаючи з 2 світовоі краіни які закривали кордони були диктаторськими. Ми ж наче демократія. 2) не всі повинні воювати. Умовно - науковець краще і більше користі приніс би працюючи без зброі, а не в окопі. 3) поточна політика держави в плані призову - далека від ідеальноі і навіть шкодить сама собі (чи ви думаєте ці кадри які показують як людей хапають на вулиці позитивно впливають на обороно здатність?) 4) той рівень корупціі і той рівень мародерства який я зараз бачу тільки по новинам, та чую від своіх друзів- просто жах.
-
Срання зрання
-
Так. Тримаємо його добрими словами і тим, зо я в безпеці. Але 25 лютого він пійшов у військкомат, бо прийшла повістка вже 24, і йому сказали, що командний склад зараз не потрібен: засмутився мій татусь, наче в нього іграшку забрали. Він вже воював, тому це як наркотик, на жаль.(
-
Ай, молодець. Найкращий захист - це напад? Вас там і зараз немає, тому краще мовчіть!
-
Це Ви мені кажете?! В мене батько професійний військовий з досвідом в 40 років. Ваші здібності і принципи дуже допомагають державі, звичайно! Але, по-перше, тут чат міста в Канаді. По-друге, ТРО — крута річ, але реально!!! воюють одиниці, бо багато не здатні. Мій тато пережив багато і я бачила жах в його очах, ще задовго до того, як Ви взяли автомат в руки. І користі від айтішніків і професійних військових вимірюються на різних площинах.