Український Монреаль
-
Так. Тримаємо його добрими словами і тим, зо я в безпеці. Але 25 лютого він пійшов у військкомат, бо прийшла повістка вже 24, і йому сказали, що командний склад зараз не потрібен: засмутився мій татусь, наче в нього іграшку забрали. Він вже воював, тому це як наркотик, на жаль.(
-
Ай, молодець. Найкращий захист - це напад? Вас там і зараз немає, тому краще мовчіть!
-
Це Ви мені кажете?! В мене батько професійний військовий з досвідом в 40 років. Ваші здібності і принципи дуже допомагають державі, звичайно! Але, по-перше, тут чат міста в Канаді. По-друге, ТРО — крута річ, але реально!!! воюють одиниці, бо багато не здатні. Мій тато пережив багато і я бачила жах в його очах, ще задовго до того, як Ви взяли автомат в руки. І користі від айтішніків і професійних військових вимірюються на різних площинах.
-
А їх не випускають звідти. Тільки 300 і 200😭
-
А звідки це фото? Я кину у патріотичні групи, волонтерам. Може це роки розганяють ще фейк
-
Сильний горішок має бути. Міць💪
-
Вже скільки випадків коли хлопців без служби, без підготовки відправляли на фронт, де вони гинули за кілька днів, це скільки мало померти, щоб тільки на днях створили законопроект що без підготовки в 3 місяці не відправляти туди людей хто не служив і місяць підготовки для тих хто має військову підготовку, проте не було зборів за останні 5 років. Це на другий рік війни ввели тільки, хоча мали ще в перші місяці війни