Український Монреаль
-
Та хоч поміняти хлопців на фронті, які вже рік воюють
-
Ні, зараз немає. Як б зраду тут не намагалися просунути, але Луценко чи Аваков, ніколи б не зробили те і не домовились про те, що зробив Резніков. Його знають всі політики ЕС. Він довірена особа. Змінювати коня, який приносить яйця на переправі — хрінова ідея.
-
От і підвели ви правильно всі підсумки роботи команди президента
-
Не знаю. Багато нездатних воювати. Але ж...
-
Ось дивіться. Якби була така реклама. Приєднуйся до батальйону «штурмовики зсу», отримувай зарплату від 100к грн, і від 200к бойових. Отримай грант для навчання за кордоном своім дітям, страхування життя та здоров‘я, та інші соціальні гарантіі (придумати можна тут багато чого) ви думаєте не знайшлось би бажаючих повернутися? Та елементарно - відкрили б банківськи переводи- хоча б в тіх лімітах які вони встановили- впевнений багато хто не роздивлявся б навіть ніякого виізду. А так цікаво виходить. Замість заохочень- в нас погрози, замість боротьби з корупцією- резніков найкращий міністр. Не міняємо бо не начасі. А потім подив- а чого люди поіхали і повертатися не хочуть
-
Я ходила у військомат . Мені біля скроні повертіли. І пригрозили викликати поліцію)