Український Монреаль
-
Ви, очевидно, донатите напряму. В мене також питань — не виникає.
-
При чому тут домовленності до корупційних схем? Причому тут гетьман нащ президент?
-
Пішли теорії зради, змови. Гетьман — наш президент. Мова, віра, армія, зрада. 🤦🏻♀️ Ну якщо очевидне не зрозуміле, то я не донесу. Є домовленості, які в новинах не публікують і поки вони не будуть завершені і не буде перш за все, точно, проведене розслідування, а не ці припущення, то в нас все ще діє презумпція невинуватості. Дочекаємося офіційних результатів.
-
І що ми будемо робити далі? Є ідеї? Цікаво послухати!
-
Зрада в оточенні президента. А не тут у чаті.
-
У вас все зрада, коли хочется щоб люди задумалися та змінили думки?
-
І жодного міністра не змінили
-
А зраду розганяти під час війни, не знаходячись в Україні, і осуджувати чиїсь рішення — ну реально, не дуже. Це роз’єднує, коли треба єднатися.
-
І так усюди
-
А це лише перша новина по запросу дороги
-
www.unn.com.ua/uk/news/2016778-budivnitstvo-dorig-na-khersonschini-vikrito-skhemu-roztrati-byudzhetnikh-koshtiv-kompaniyami-nardepa?_amp=1 Нема грошей у нас. Корупціонери не на часі?)
-
Ви помиляєтесь. Дочекайтесь офіційного розслідування, а припущення залиште при собі. Ми все ще громадяни демократичної держави.)
-
Є кандидати? Бо в міністерстві оборони немає. Передам ваші побажання. Якщо шо, то це не Васька з під’їзду виловити треба.
-
Підіймати питання у суспільстві. Вимагати контролю над грошима. Вимагати реальних дій по боротьбі з корупцією- якщо іх нема - то міняти людей поки не буде ефективний. На 30 мільйонів (якщо не більше) в украіні можна зробити стільки варіантів унікальних нардепів і міністрів. Що стільки людей нема по всьому світу
-
Да ви ж взагалі пересічні громадяни, які начитаються херні, аби читати і без доказів, справ, і т.д., починають розганяти заказуху по всім чатам. Спочатку справа — потім думки. Під час війни — це закон, просто має бути. Навіщо, розганяти припущення і якісь проплачені статті, якщо жодного доказу правдивості цього немає.
-
Я не дивна. Я просто в курсі, а Ви читайте статті і шукайте кандидатів. Знайдете нормального — скиньте, бо поки, ще раз, його немає. З рівнем впливу потрібно рахуватися.
-
Як військовий я вам скажу що ви не бачите проблеми, засліплені сяйвом президента
-
Ці комісіі- створенні як раз таки для регулювання грошей міжнародноі допомоги. І якби не ця комісія розкрадали б і ці міжнародні кошти. Але я кажу за гроші наші з вами.
-
Вникніть в цифри. Як економіст, я Вас точно скажу, що податки, дай Боже, щоб покривали витрати на зп і пенсії.
-
Думаєте не знайдеться? Ви такі дивні
29 Jan 2023, 07:13
81816/236700
about 2 hours ago