Український Монреаль
-
www.unn.com.ua/uk/news/2016778-budivnitstvo-dorig-na-khersonschini-vikrito-skhemu-roztrati-byudzhetnikh-koshtiv-kompaniyami-nardepa?_amp=1 Нема грошей у нас. Корупціонери не на часі?)
-
Ви помиляєтесь. Дочекайтесь офіційного розслідування, а припущення залиште при собі. Ми все ще громадяни демократичної держави.)
-
Є кандидати? Бо в міністерстві оборони немає. Передам ваші побажання. Якщо шо, то це не Васька з під’їзду виловити треба.
-
Підіймати питання у суспільстві. Вимагати контролю над грошима. Вимагати реальних дій по боротьбі з корупцією- якщо іх нема - то міняти людей поки не буде ефективний. На 30 мільйонів (якщо не більше) в украіні можна зробити стільки варіантів унікальних нардепів і міністрів. Що стільки людей нема по всьому світу
-
Да ви ж взагалі пересічні громадяни, які начитаються херні, аби читати і без доказів, справ, і т.д., починають розганяти заказуху по всім чатам. Спочатку справа — потім думки. Під час війни — це закон, просто має бути. Навіщо, розганяти припущення і якісь проплачені статті, якщо жодного доказу правдивості цього немає.
-
Я не дивна. Я просто в курсі, а Ви читайте статті і шукайте кандидатів. Знайдете нормального — скиньте, бо поки, ще раз, його немає. З рівнем впливу потрібно рахуватися.
-
Як військовий я вам скажу що ви не бачите проблеми, засліплені сяйвом президента
-
Ці комісіі- створенні як раз таки для регулювання грошей міжнародноі допомоги. І якби не ця комісія розкрадали б і ці міжнародні кошти. Але я кажу за гроші наші з вами.
-
Вникніть в цифри. Як економіст, я Вас точно скажу, що податки, дай Боже, щоб покривали витрати на зп і пенсії.
-
Думаєте не знайдеться? Ви такі дивні
-
А те що комісія від ЕС, діє, також вже не перший місяць, то це опустимо.
-
Вони не контролюють податки украінців
-
Сша контролюють гроші від сша
-
Контроль вже є, якщо Ви пропустили, то є комісія від США, поки вони не випустили жодного крику: корупціонери, геть, нову владу і т.д.
-
Ваша коротша. Чим займається міністр МВС?
-
Я син військового, кум військового, знаю багатьох військових з різних ешелонів. Далі міряємось піськами?
-
Судити, страчувати і все інше, будуть тоді, коли буде вся зброя, зо потрібна зараз. Не після війни. А після зброї.
-
Як економіст і донька військово вищого ешелону, скажу, що треба або повертатися додому, або не розповідати про те, про ще не знаєте, що очевидно. Корупції, схеми, реклама — якась дурня під час того, коли треба зосереджуватися на типу лише, ЯК і ЧИМ перемогти, і КОГО відправляти на всі перемовини. Міністра МВС і міністра оборони не можна взагалі, порівнювати, але Ви як військовий порівняли. Хоч би вже Буданова порівняли. Подобається, як рядові тероборони Монреалю, починають ці пісні…
-
Я промовчу….
-
Дякую! Це в гуглі може знайти кожен.)
29 Jan 2023, 07:13
81826/236438
about an hour ago