Український Монреаль
-
Мій дядько з Бленвіля туди їздить завжди Тітка там оперувалась Жінка іншого дядька там робила три кесарева
-
Раптом не захочуть приймати…
-
Не знаю уже ктото выкладывал или нет, но вот сайт по которому можно выбить рандеву если срочно нужно к врачу. Если ничего не находит, обновить раз 10+ в разное время) rvsq.gouv.qc.ca/accueil/index.html
-
Ще раз дякую
-
Там класний ресторанчик є
-
Зберегла ви казали добрий урдженс
-
Доречі ваше повідомлення😅
-
Там є всі майже відділи
-
Лікарня Саре-Кёр де Монреаль Уржонс (514) 338-2222 maps.app.goo.gl/uuRGEuLm2XAusZiU7?g_st=ic
-
Так
-
Hôpital du Sacré-Coeur de Montreal Urgences (514) 338-2222 maps.app.goo.gl/tjqKYYkzerNaRoEQ8?g_st=ic
-
З власного досвіду?
-
Дякую)
-
Scared Hospital топ
-
Так) викликайте убер
-
Я кажу так, як мені казали канадські колеги?»
-
Дякую. А емердженсі просто можна глянути в яких лікарнях є по карті?
-
Навіть після ДТП людям приходять чеки
-
Можна оспорити, але я не спеціаліст, кажу як колеги розповідали
-
♈️ Овен 26 лютого. ✨ Сьогодні можеш трошки прибрехати, ніхто не спалить. ♉️ Телець 26 лютого. ✨ Терміново потрібно розвіятися, інакше депресняк. ♊️ Близнюки 26 лютого. ✨ Роби все вчасно, інакше тебе чекає жопка. ♋️ Рак 26 лютого. ✨ Не переживай, ти не повинен програти. ♌️ Лев 26 лютого. ✨ ЛЮБИТИ ЧИ ВБИТИ? ♍️ Діва 26 лютого. ✨ Використовуй свої недоліки в плюс. ♎️ Терези 26 лютого. ✨ Ці переживання не варті твоїх безцінних нервів. ♏️ Скорпіон 26 лютого. ✨ Роби те, що потрібно, і все буде шикарно. ♐️ Стрілець 26 лютого. ✨ Зніми рожеві окуляри, не всі такі хороші, як ти думаєш. ♑️ Козеріг 26 лютого. ✨ Ти не зобов'язаний подобатися всім, просто забий. ♒️ Водолій 26 лютого. ✨ Твоя людина поруч, але не помилися. ♓️ Риби 26 лютого. ✨ Вимкни телефон. Влаштуй день без соцмереж. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
29 Jan 2023, 07:13
81878/236447
32 minutes ago