Український Монреаль
-
Так,деякі живуть і по 2 місяці!
-
Так,але знаходяться такі що говорять за місяць чи два попередити
-
Чи є в нашій групі лікарі? Потрібно дещо спитати. Буду вдячна
-
Як домовишся. Хтось і за півроку платить.
-
Я зустрічав наших які два тижня тільки відпочивали бо для них все нове і важко дуже)
-
Кажуть що за житло треба платити не за місяць проживання а за 6 або рік, це правда ?
-
Ну в середньому два-три тижні йде на все у людей)
-
А деякі живуть так
-
Ну деякі знаходять житло але вільне тільки через півтора місяця наприклад,і показують що ось є в мене контракт але з такого числа і все)
-
Це скоріш було за часів карантину, совість хоч якусь треба мати
-
А що так можно?😂
-
ну тут варіантів розвитку подій не дуже багато, будьте готові йти на будь-яку роботу
-
Я продивився більше 15 будинків то просили на один місяць вперед і всех
-
Не знаю як буде, нас 3 людей їдемо туди в кінець березня, англійською погано володіємо ще не маємо багато грошей цікаво що буде далі😅
-
Добрий ранок шукаємо персонал для монтажних робіт в цех по виготовленню човнів.(обведення, різання, свердління, склеювання) ми шукаємо людей, чоловіків чи жінок, які мають досвід ручної роботи, і ми завершуємо навчання. Майстерня розташована на південному березі Монреаля. ми пропонуємо хороші умови та можемо допомогти з проживанням. ви можете зв'язатися зі мною, написавши на мою електронну пошту Achardguy@gmail.com Dobryy ranok shukayemo personal dlya montazhnykh robit v tsekh po vyhotovlennyu chovniv.(obvedennya, rizannya, sverdlinnya, skleyuvannya) my shukayemo lyudey, cholovikiv chy zhinok, yaki mayutʹ dosvid ruchnoyi roboty, i my zavershuyemo navchannya. Maysternya roztashovana na pivdennomu berezi Monrealya. my proponuyemo khoroshi umovy ta mozhemo dopomohty z prozhyvannyam. vy mozhete zv'yazatysya zi mnoyu, napysavshy na moyu elektronnu poshtu Achardguy@gmail.com #робота
-
А помилився,я подумав що срок дії договору,а так ні просять за перший і останній наприклад
-
якщо лендлорд в тебе хоче оплату за півроку, а ти стільки грошей не маєш, то тобі це житло і не здадуть, це ж логічно
-
Шукати) чи гроші чи житло де не вимагають
-
Це дуже добре
-
Але якщо не маєш стільки грошей ?
29 Jan 2023, 07:13
82026/236900
about 2 hours ago