Український Монреаль
-
Шановні, Вітаю! Програму куает продовжать аж до перемоги! В Калгарі була зустріч!
-
vm.tiktok.com/ZMYUeJVky/
-
Робота для українців! Без досвіду роботи, знання мови. Ландшафтний дизайн - саджати квіти, стригти газони у центрі міста. З 6:30 до 16:30 21$ на годину (якщо працюєте більше 40 годин на тиждень то кожна наступна година 31,5$) зарплата кожні два тижні по п'ятницях на карту офіційно. - контракт з 15 квітня до 15 листопада (потім є можливість залишитися на зимовий період по 23 $) Робота підходить для отримання ПР картки. Від вас потрібно скинути Ім'я та Прізвище англійською. Вік. Номер телефону та Емейл. t.me/MoishaCo #робота
-
Я вже в каналі написав
-
Робота для українців! Без досвіду роботи, знання мови. Ландшафтний дизайн - саджати квіти, стригти газони у центрі міста. З 6:30 до 16:30 21$ на годину (якщо працюєте більше 40 годин на тиждень то кожна наступна година 31,5$) зарплата кожні два тижні по п'ятницях на карту офіційно. - контракт з 15 квітня до 15 листопада (потім є можливість залишитися на зимовий період по 23 $) Робота підходить для отримання ПР картки. Від вас потрібно скинути Ім'я та Прізвище англійською. Вік. Номер телефону та Емейл.
-
Але то мої здогадки
-
Наскільки я зрозумів, то вони хочуть її продовжити, аж війна не закінчиться, а ті хто захочуть то подадуться за той час на ПР
-
Доброї ночі Допоможіть з стоматологом будь-ласка Де хто бачив знає найдешевші ціни? Знає лікаря?
-
Сподіваюсь🥰
-
Сподіваюсь це правда🥰