Український Монреаль
-
Почекайте Я розумію людей які не вчили мови, ні тієї ні іншої, приїхали з дітьми, в них дійсно вибору немає Це складніше набагато Хтось по спеціальності швачка, так той зразу знайде тут роботу та ще й за велику зарплатню Кухар також А якщо ще й людина знає мови, ну так вийшло у житті, кожен напрацьовував як міг Тому чому не шукати щось краще? Чому не допомагати шукати щось краще? Айтішники можуть одразу знайти роботу, та ще й працювати де завгодно То що тепер, в них повилазило що вони не йдуть на фабрику?
-
До речі я була у CSAI мені сказали шукати самій) Так що от вам приклад До САСІ не зверталася Те що ви писали про сайти, то це самостійний пошук Повинна була бути ярмарка вакансій від CSAI у лютому, але від них тиша Умови дійсно краще, тут слова зайві Але програм з працевлаштування дійсно не вистачає, погодьтесь зі мною Це не тільки для мене, це зменшить рівень безробіття для країни Та я впевнена що 3184 чоловіки хто є тут у групі хотіли б піти на свою улюблену роботу по можливості
-
Добридень Потрібна людина на миття в ресторані le shake pêcheur à Boucherville Потрібен кухар в ресторан le shake pêcheur à Boucherville Потрібен кухар у ресторан Jack Saloon à Vaudreuil Телефонуйте за номером +14383968435
-
♈️ Овен 27 лютого. ✨ Зверни увагу на своїх внутрішніх демонів, може вони занудьгували? ♉️ Телець 27 лютого. ✨ Видався вільний час? Прогуляйся поодинці з навушниками. ♊️ Близнюки 27 лютого. ✨ Відкинь почуття, довірся логіці, так буде легше. ♋️ Рак 27 лютого. ✨ Сьогодні точно не буде легко, не розслабляйся. ♌️ Лев 27 лютого. ✨ Не намагайся всидіти на двох стільцях, не вийде. ♍️ Діва 27 лютого. ✨ Краща розрядка на сьогодні — покричати на тих, хто робить з себе занадто крутих. ♎️ Терези 27 лютого. ✨ Заспокійся, попереду класний день. ♏️ Скорпіон 27 лютого. ✨ День пройде шикарно, навіть дуже! ♐️ Стрілець 27 лютого. ✨ Не поспішай дорослішати, насолоджуйся тим, що є. ♑️ Козеріг 27 лютого. ✨ Перестань страждати, все повинно налагодитися. ♒️ Водолій 27 лютого. ✨ ЯКЩО БРЕШЕШ, ТО РОБИ ЦЕ КРАСИВО. ♓️ Риби 27 лютого. ✨ Сьогодні всі цілують твої ніжки, ти кекс. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
В мене знайомий давненько спілкувався з послом України в Канаді, і піднімав це питання, але там шанси були 90%