Український Монреаль
-
Я хз як люди можуть спокійно зайцем взагалі Я так боюсь штрафу Що вчора зайшла в трамвай і в мене чомусь скан білету заблокувавався на 3 хвилини А білетомат всередині не працював Так в мене такий адреналін був ці 3 хвилини поки я не змогла просканувати квиток
-
Тут суть не в тому Людина може бути змушена вкрасти, іншого виходу просто не знайшла. Але їй буде соромно за це, і як тільки в неї з’являться гроші, вона піде в той магазин і скаже «слухайте, я вкрала тоді це і ось це, ситуація в мене така була, приношу вам гроші, пробачте будь ласка» А зовсім інше-мати гроші і їхати з гульок, лінуватись пройти пішки одну зупинку метро, але «зажати» заплатити за проїзд і проскочити зайцем та ще й потім хвалитись цим героїчним вчинком
-
якби там можна було обирати хавчiк, я б там "затарiвався"
-
та я ж не пiдтримую крадiжку)) просто фудбанки дають те що йе😩
-
Жінка з херсону, яка вибралась лише з дитиною, хай навіть вона мала і майно, і роботу, і все, але це знищилось Росією, приїхала в умовне село в закарпатській області і в перший же день пізно ввечері вкрала пачку суміші, яка коштує гривень сто. На наступний день знайшла волонтерів і почала отримувати допомогу легально. Я таку жінку не засуджую
-
Думаю що якщо б людина попросила суміш для дитини,їй би не відмовили.
-
але ж вона про сумiш для дитинки
-
В житті бувають різні випадки,але в Монреалі в деяких магазинах є кошики з допомогою,бачила в Адонисі , якщо людина потребує можна взяти продукти.Тому не бачу сенсу щось красти.Біль того впевнена як що вам дуже треба щось із предметів першої необхідності,вам дадуть безкоштовно, якщо ви розкажете про свою складну сітуацію.
-
нажаль