Український Монреаль
-
Кількість готових їхати до Канади - ось головна різниця)
-
там павуки, і взагалі усе хоче тебе з'їсти. Ну а так я розглядаю Австралію
-
Там павуки)
-
згадав би
-
Теж таке читав) доречі дивно що туди мало хто їде, типу важко добиратися? Я б скоріше туди поїхав якщо чесно
-
я б ще про факт того, що більшість не може одразу почати працювати по НОКУ (
-
Стосовно кількості людей - тут і в теперішній ситуаціі є трабл Місцева система не витримає якщо всі підуть отримувати ПР по загальних програмах Чисто моя суб'єктівна думка
-
австралія зараз пише що для українців буде видавати спочатку візу тимчасову з роботою, але ви повинні потім податися на гуманітарну, Це після закриття програми для українців
-
все затишно) всім є куди повертатися, бо Байден був.
-
ось я точно не зрозумів. Наче можна. Але перевірте мене.
-
А 2 роки типу не можна працювати ?
-
ви вже отримали візу?
-
Вже голова болить, не вспіваєм до кінця березня в'їхати ...переживаю
-
Північ квебека це Антарктика))
-
програма типу куаету там закінчилась. Але на їх сайтах вони пишуть - що приїзджайте - подавайтесь на гуманітарну візу. Але готуйтесь - що чекати будете 2 роки на неї
-
Я от не розумію, Квебек по территорії як 3 України, населення десь 7 мільйонів, є можливість зробити Квебек світом аграрним центром, не б… ть створюють майже недосяжні умови доя українців в отриманні пр, що призводить до дизмотиватиції. Я б наприклад залюбки пішов би на курси тракториста чи комбайнера , але дорого без пр і недостатнього знання мови. Чому уряду б вже зараз не створити спеціальні коледжі для українців з робітничих професій при якихось аграрних чи промислових підприємствах? Та за три роки українці зробили б Квебек найбагатшою країною. Всю европу відбудували і зробили в Польщі економічне диво, думаю накатаю лист прем’єру
-
Приймає на звичайну візу за 100€ і там подаватись на гуманітарну
-
перевіряйте тільки офіційні сайти. Все що можу порадити
-
Австралія ще приймає? Мало взагалі чув про них
-
Друзі, ті хто вже в Канаді, чи є може якась інфа по місцнвим каналам щодо Cuaet? Чи щось чули?
29 Jan 2023, 07:13
82190/239164
less than a minute ago