Український Монреаль
-
Він просто закликав уряд продовжити програму, перед тим говорячи, що в уряду немає extra money для цієї програми
-
Ефект несподіванки точно буде. Ь
-
Чомусь я впевнений що воно так і буде.
-
Та вони прибідняються щоб не висловлювати свою думку відразу. Щоб був ефект несподіванки. Панянко, не зважайте на уряд.
-
А сподіватися на продовження ніхто нікому не заважає. Скоро дізнаємося точно
-
Зі мною не треба погоджуватися чи не погоджуватись. Це не я стверджувала, що в Канади немає грошей. Це питання до їх уряду, а не до мене 😁Я просто переклала те, що у відео))
-
Угу.
-
Наче схоже для айтішників
-
Це вакансія на роботу?
-
Але людям треба щось планувати, щоб не летіти сім'ям по кусках або взагалі не летіти, тому що фін допомога важлива
-
Прохання до бажаючих зааплаєтись - в особисті прислати резюме и текстом вказати, на яку позицію подаєтися
-
явно у вас квартирне питання вже вирішене
-
Я вже їх змогла на 3 місяці розтягнути 😂
-
Наступного разу напишеш в особисті і поширю через канал
-
🔈CSAI знову запрошує українців на навчання, а саме на курс «Об'єктивної інтеграції» 🌍 🔑 🇨🇦 Що таке об'єктивна інтеграція? ✔Це 24-годинний очний навчальний курс французькою мовою(!), який має на меті допомогти іммігрантам адаптуватися до нового середовища та дозволити їм краще зрозуміти, як працює квебекське суспільство, а також ознайомитися з демократичними та квебекськими цінностями та культурними кодами. 📍Навчання пропонується в головному офісі CSAI (6201, rue Laurendeau, Montreal, H4E 3X8, metro Jolicoeur) Після відвідування всієї сесії ви отримаєте сертифікат про участь і вивчення демократичних цінностей і цінностей Квебеку, виражених Хартією прав і свобод людини. 💵 Якщо ви відвідали всю сесію та відповідаєте вимогам вступу, ви можете отримати фінансову допомогу в розмірі 205💲 🕐Дата та час: з 6 -9 березня, пн-чт, з 18.00 - 21.00 👨🏼💻👩🏻💻Умови прийому та реєстрація за посиланням: bit.ly/3YUxz8U
-
Так
-
H1Z 2P3
-
У мене спальня окремо і окремо моя вітальня/гостьова але я туди ще всунула мультиварку ,тостер та пічку 😂 тож «кухня» своя) але 2 полички у холодильнику, своя окрема морозилка, спільна ванна та прачечна)
-
А який район Я також шукаю 2к з сусідкою)
-
закладаю 1500 на аренду - ну хай навіть на 2 місяця вистачить - це не про що всеж таки
29 Jan 2023, 07:13
82271/238281
9 minutes ago