Український Монреаль
-
В житті бувають різні випадки,але в Монреалі в деяких магазинах є кошики з допомогою,бачила в Адонисі , якщо людина потребує можна взяти продукти.Тому не бачу сенсу щось красти.Біль того впевнена як що вам дуже треба щось із предметів першої необхідності,вам дадуть безкоштовно, якщо ви розкажете про свою складну сітуацію.
-
нажаль
-
Блін, в житті буває всяке, деколи жінки крадуть дитячу суміш в супермаркетах, бо просто так сталось, шо нема грошей. Вони самі лишаються голодні, але дитині суміш вкрали і хоча б нагодували її. Не схвалюю таке, але можу зрозуміти Але хвалитись тим, шо ти обманув систему і тобі це зійшло з рук-це жесть
-
чуваки з працi казали що буде сноушторм, чекаю)
-
має сніг дощ бути
-
засуджувати не прикольно все одно :/
-
тю, спілкуюся з підлітками/молодими канадцями, не можу сказати що всі вони платять :D в них теж все пучком живуть собі
-
я бачив як мiсцевi тут кладуть болт на оплату i метро i автобусiв, це не тiльки українське, i казати так трохи грубовато
-
Займатись обманом у країні, яка дала прихисток - зашквар. Давать поради іншим як це робити - зашквар. Якщо люди хочуть обманювати інших та систему, то можливо їм не треба бути у Канаді. Можна поїхати, наприклад, у лососію, там люблять таке.
-
там все одно треба пiлiкать