Український Монреаль
-
Не в тому справа. Я вже ходив в Ванкувері. Приїхав без речей, бо сумку не дозволили взяти. Взяв тільки ручну поклажу. Пішов в церкву, казали бери речі, я два рази запитав, чи можна, чи треба писати що взяв, кажуть, ні не треба, бери що хочеш, там в кутку візьми сумку. Я пішов за сумкою. Потім публікують відео і звинувачують в крадіжці сумки (тряпчана за пару доларів) начебто то була особиста сумка волонтера, який її поклав разом з речами, які начебто безкоштовні. Публікують відео і коментують, що я її ховаю, потім дивлюсь по сторонам. На мої повідомлення не відповідали. Тільки коли я почав писати, що прийду з поліцією за наклеп, очерніння та псування репутації вона відповідає, що то була помилка. Вибачення навіть не перепросила
-
Не дуже там щось якось пішло все. Наче знаки були всюди. І з ким жив, і що відбувалося. Жалію, що не мав камери все зафіксувати 😄 А працювати за 2500$ і 2000$ давати за студію то брєд ) права недійсні, ніхто навіть не реєструє. Тут права 6 місяців, наприклад. Плюс тут маю друзів зі свого міста і канадця одного знайомого. Вони з самого початку звали. Я вирішив, що мені нічого не потрібні поради, що завжди мріяв про Ванкувер. Вже трохи приземлився )
-
Нє, туда тоже небезпечно йти Накупиться всяких батончиків, шоколадок, судочків і от ту гарну коробочку з бантіком ( нахрена воно не знаю, но дуже треба)