Український Монреаль
-
Не ображайтесь. Я розумію що у кожного свої ситації та у когось дійсно зараз немає вільних коштів) Я у ніякому разі не хотіла вас образити ;)
-
В мене одне питання, вас не збентежило що в сумці були чиісь речі? Це не з наіздом. Прост. Ви пишите що там якісь речі були. Я б щонайменше подумав ьи що мабуть хтось собі щось набрав вже
-
Ну отож ) дякую. Я в щось безкоштовне не вірю. Вирішив раз в житті взяти. Досить з мене )
-
Та це жах ( вона ще сказала, що опублікувала по всім групам 😄
-
Написав в пп
-
Ясно. Ну тоді так буває
-
Ножиці і порожній судок ? Та все виглядало як старі шмотки поношені з секу. Я подумав, що може люди старі речі віддали українцям, а всередину поклали те, чим не користуються. Крім тих предметів нічого не було. Судочок був чистий
-
Не дуже там щось якось пішло все. Наче знаки були всюди. І з ким жив, і що відбувалося. Жалію, що не мав камери все зафіксувати 😄 А працювати за 2500$ і 2000$ давати за студію то брєд ) права недійсні, ніхто навіть не реєструє. Тут права 6 місяців, наприклад. Плюс тут маю друзів зі свого міста і канадця одного знайомого. Вони з самого початку звали. Я вирішив, що мені нічого не потрібні поради, що завжди мріяв про Ванкувер. Вже трохи приземлився )
-
Йдемо за одним , то не купуємо, а виходимо з іншим
-
А реально чого монреаль? Окрім дешевше є ще причини?
-
Жодна дівчина не зможе😁
-
Там вже засвітився
-
Як моя дівчина😅🤦♂️
-
Так, думаю що би тут з церкви винести, поки мене ще ніхто не знає 😄
-
З Ікеа так просто неможно з однією солонкою та дощечкою піти😁
-
Ви того з Ванкуверу поіхали до Монреалю?
-
Доречі, трохи корисної інфи Якщо ви загубили картку opus студентську то на БеріУкам вам її відновлять за 15$ :) Та поїздки зберігаються
-
Коробочки і баночки
-
Нє, туда тоже небезпечно йти Накупиться всяких батончиків, шоколадок, судочків і от ту гарну коробочку з бантіком ( нахрена воно не знаю, но дуже треба)
-
Доброго вечора, шукаю працю у Монреалі. 18 років, хлопець. Бажано зв'язане з музикою, але можна якусь звичайну працю
29 Jan 2023, 07:13
82465/236406
about an hour ago