Український Монреаль
-
Доречі, трохи корисної інфи Якщо ви загубили картку opus студентську то на БеріУкам вам її відновлять за 15$ :) Та поїздки зберігаються
-
Коробочки і баночки
-
Нє, туда тоже небезпечно йти Накупиться всяких батончиків, шоколадок, судочків і от ту гарну коробочку з бантіком ( нахрена воно не знаю, но дуже треба)
-
Доброго вечора, шукаю працю у Монреалі. 18 років, хлопець. Бажано зв'язане з музикою, але можна якусь звичайну працю
-
Ні, ходи зі мною😁
-
Ясно.
-
А за тим ми ще у Долораму сходимо! Грій авто! 😂
-
Краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Зайдіть просто гляньте ціну на житло в інтернеті. Потім подивіться, що там найбільший податок, найдорожча страховка на машину, права наші не дійсні теж. Порахуйте зарплату, складіть до купи )
-
Буває і так. Міняєтеся з ним місцями )
-
Щоб музику грати. Спати наче можна безкоштовно
-
Щоб спати?
-
У мене всі знаки навпаки у ванкувер)
-
Зараз у метро можно місце орендувати
-
Так. Ще з моменту самого вильоту. Але не надавав тому жодної уваги. Думав, може від стресу. Я вперше так далеко летів. Далі ніж Польща і не був ніде 🤷
-
Арт-плац
-
Оце вам "пощастило" з Ванкувером. Але кажете були знаки і чуйка, неспроста . Удачі вам, на новому місці.
-
Можу дати пораду. Не знаю як тут, але у Ванкувері в Стенлі парк влітку є майданчик, де звичайні люди стоять на вулиці і грають свою музику, або показують якісь шоу, фокуси, тощо. І люди спеціально ходять дивитися туди. Щоб знаходити таланти, або просто дають гроші. Чув, що деякі прямо з вулиці розкрутилися пізніше, а один хлопець казав, що граючи на музичному інструменті в день отримує більше грошей, ніж на роботі. Можливо і тут таке є, не знаю, я лише вчора приїхав. Але то літом, зараз немає нічого.
-
Там 3 місяці. Вже 2. На жодну роботу навіть в убер не реєструють без канадських. Тут реєструють)
-
Напевно тільки айтішники відразу можуть місце роботи знайти. Будь де
-
Це ви про податок з зп, а ще є податки при купівлі товарів
29 Jan 2023, 07:13
82481/236416
about an hour ago