Український Монреаль
-
доброго дня. перепишіть будь ласка українською - це правило чату. або видалимо
-
514-932-2953 представник csai. Вони є в готелі хілтон...підійдіть до них вони може допоможуть попасти до лікаря
-
Підкажіть будь ласка де купувати квитки на автобус?
-
в мене лише прохання триматися правил чату, бо вони для всіх однакові
-
Це не мовне питання, а правило чату. Розрізняйте трохи
-
хай скоріше одужає, здоров’я вам🥺
-
♈️ Овен 28 лютого. ✨ Важкі часи настають, мій пане. ♉️ Телець 28 лютого. ✨ Ти можеш хоча б день не ревнувати? ♊️ Близнюки 28 лютого. ✨ Сьогодні весь день буде хотітися кому-небудь врізати, але навіть не думай! ♋️ Рак 28 лютого. ✨ Тобі дуже потрібна зміна обстановки. Спробуй кудись поїхати. ♌️ Лев 28 лютого. ✨ Ти хоч кого-небудь любиш? Тільки про себе останнім часом думаєш. ♍️ Діва 28 лютого. ✨ Не слухай «знавців», у тебе своя голова. ♎️ Терези 28 лютого. ✨ Навіщо ти знову психуєш? Будь простішим. ♏️ Скорпіон 28 лютого. ✨ Займися нарешті тим, що так давно відкладаєш. ♐️ Стрілець 28 лютого. ✨ Проведи спокійно день, не лізь у конфлікти. ♑️ Козеріг 28 лютого. ✨ ПОТРІБНА ЛЮБОВ, ВИРУЧАЙТЕ. ♒️ Водолій 28 лютого. ✨ Якщо не будеш ризикувати, то нічого не вийде, запам'ятай це. ♓️ Риби 28 лютого. ✨ Пора творити безумство! Перестань сидіти на одному місці, розвивайся. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добре, батьку, буду простіше)
-
Українці, підскажіть будь ласка, знайома зламала окуляри. Як швидко їх і де зробити?
-
Так ьез запису до лікаря?