Український Монреаль
-
Привет, друзья, я очень рад присоединиться к этой инвестиционной компании, сначала я подумал, что это мошенничество, потому что я стал жертвой поддельных компаний и потерял свой капитал, я начал инвестировать в эту компанию и обнаружил, что они с другими компаниями. разные . . . Я инвестировал в эту компанию, и после 72 часов моих инвестиций я получил двойную сумму, которую я вложил, вы также можете заработать на них, если вы заинтересованы в инвестиционной компании, отправьте мне личное сообщение, и я расскажу вам, как вы были . Зарабатывайте на И обратите внимание, что я не пытаюсь продвигать какую-либо компанию, но делюсь этой информацией, потому что зарабатываю на компании много денег.
-
Так в нас було теж саме тільки австрійські авіа лінії. За правилами авіа компаній ви повини прибути в аєропорт не меньш ніж за 2-3 години. Інакше вони вправі вам скасувати рейс. В мене був досвід з аір Канада коли ми прибули в аєропорт за 2.20 до рейсу Монреаль-Амстердам з нами був річний син, то ніхто ні на кого не дивився і нам сказали що ви спізнилися, і дали рейс через 5 годин на Париж. Так що я би не ризикувала приїжджати за годину.
-
Доброго ранку. Підкажить будь ласка в якому готелі знаходиться червоний хрест?
-
1001 Bd Décarie, Montréal, QC H4A 3J1, Канада. Університетах лікарня. Педіатрія. Йдіть в емердженсі. Трохи треба буде в черзі зачекати, але Вас оглянуть і все потрібне зроблять. Ми були з малюком вночі, то чекали недовго
-
Швидшого одужання вам
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, вартість медкомісії в Монреалі, швидкість цієї процедури і чи можна пройти обстеження і не знаходитись в самому місті після того?
-
Дуже дякую! А хелс кард – це щось інше?
-
маю на увазі, як оформлюється мед. страховування/ хелс кард?
-
Дякую!
-
Ви можете приїхати раніше? Година до вильоту, якщо це в Канаду з іншої країни - взагалі ні про що. Вистояти чергу, щоб здати багаж, пройти перевірку персональних речей, паспортний контроль, добігти до гейту. літак закривається за 15 чи 20 хвилин до вильоту... не просто так просять приїжджати за три години.