Український Монреаль
-
1001 Bd Décarie, Montréal, QC H4A 3J1, Канада. Університетах лікарня. Педіатрія. Йдіть в емердженсі. Трохи треба буде в черзі зачекати, але Вас оглянуть і все потрібне зроблять. Ми були з малюком вночі, то чекали недовго
-
Дикую ❤️🙏
-
Швидшого одужання вам
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, вартість медкомісії в Монреалі, швидкість цієї процедури і чи можна пройти обстеження і не знаходитись в самому місті після того?
-
Дуже дякую! А хелс кард – це щось інше?
-
Вся комісія - це фото, рентген, кров. А дитині тільки фото. Після проходження можете знаходитись будь-де, вони самі результати вишлють. Я проходила влітку 555 баксів 2 дорослих і дитина. Треба питати про знижку для українців по куает.
-
Зверніться до CSIA вони допомагають оформити мед страхування )
-
Будь ласка)
-
маю на увазі, як оформлюється мед. страховування/ хелс кард?
-
Дякую!
-
6939 Bd Décarie, Montréal, QC H3W 3E4 тут знаходиться Червоний Хрест на другому поверсі і CSIA
-
Це ваша карта мед страхування. В провінції Квебек вона не допомагає пройти медогляд безкоштовно так як наприклад в Британській Колумбії. Але Ви чек збережіть і додасте до податкової декларації через рік.
-
Ви можете приїхати раніше? Година до вильоту, якщо це в Канаду з іншої країни - взагалі ні про що. Вистояти чергу, щоб здати багаж, пройти перевірку персональних речей, паспортний контроль, добігти до гейту. літак закривається за 15 чи 20 хвилин до вильоту... не просто так просять приїжджати за три години.
-
Так чекін наче за 24 години
-
Так що, за годину то взагалі не варіант
-
У мене виліт був о 13 Я приїхала в 11
-
Огооо я такого ніколи не чула
-
Я приїхала за 2 години, мене не пустили вже на чекін у Франції, сказали, що треба раніше було приїжджати) довелось брати білети на наступний день
-
Боже, я за 4 години була в аєропорту і боялась шо не встигну 😱😱
-
6 міс то про студентів, а просто по куает 90 днів
29 Jan 2023, 07:13
82652/236390
16 minutes ago