Український Монреаль
-
Я стояв у черзі навулиці. Це треш.
-
За 40 хвилин до відкриття в Лаваль Центрі було вже 50 чоловік ))))
-
Теж таке було. В суботу не встиг в лонгейті. Зачинили. -15 було і відстояв 4,5 години
-
І вже і теорію здав. А на той роад тест ніяк не записатися...
-
Все для людей.
-
Треш, це коли після чотирьох годинного стояння у -15 морозу в черзі вони тебе відфудболюють, кажучи дзвоніть і писати на сайт. Дзвониш, там автовідповідач каже, дякуємо що подзвонили - реєстрація тільки на сайті. А після спроб реєстрації в тому clic пише, що прийде якийсь код паперовою поштою, а якщо не прийде, реєструйтесь знову...
-
краще приїхати туди за хвилин 40 до відкриття.. тоді можно за декілька годин попасти .
-
В мене питання в регістрації машини було
-
І все це особливо треш, коли для роботи і життя треба на машині їздити. А вже два місяці по 4 години на транспорті вдень. То вони систему оновлюють, то якийсь секретний код поштою пришлють, а може й ні. І на сайті написали що тепер, після оновлення системи в них в супер на людей зроблено. І коли питаеш тут чи хтось записався на той апоінтмент в чаті, тиша. Схоже на те, що ніхто не може пробити ту бюрократію квебецьку
-
я в Дорвалі в saaq звертався .. будо десь 10..12 людей)
-
Та після цього піврічного досвіду, вже ту теорію і практику з закритими очима здавати можна в іншому штаті.
-
ви замінили? по по закону щоб просто обміняти онтаріо лайценз треба 2 роки онтарійського стажу
-
Спілкуюся з друзями з Альбети і Онтаріо. Вони обміняли права і забули про цю проблему. І тільки в Квебеку оновили систему і зробили "все для людей"...
-
Квебек ненав'язливо пропонує освоювати веломашини!))
-
і не маєшь права тут їздити