Український Монреаль
-
З можливістю скасування
-
Tatiana
-
Хто знаходив якусь перукарню або барбер дешевше 45$? Дякую
-
Привіт Хто має карту RBC client card, ваші рідні і тд можуть знімати кошти в банкоматі? Чи тільки та особа на яку оформлена карта?
-
Calforex Sharif Exchange Amena Exchange (get directly better price on larger volumes) Click Exchange Nour Exchange
-
Привіт. Шукаю жінку для спільної оренди житла з 1 квітня.
-
Тут в інших банках такого немає, лише RBC, бо ми змінили два банки, то такого не було
-
В сенсі такі самі? У нас пішов знять готівку в банкоматі з будь якої карти. Як то по вашому тоді крадуть
-
це адекватна світова практика, а не лише канадська
-
або робіть один акаунт на двох, як подружжя, щоб обоє мали доступ
-
в україні ж такі самі правила
-
Посивіти можеа від канадської банківської системи
-
Я пішла знімати з карти чоловіка, мені вибило помилку, пішла в банк сказали , що тільки він може знімати кошти
-
звичайно можуть..якщо знають PIN)
-
Що значить не знали? Ви сьогодні писали російською вже раніше, я вам відповіла і попросила перекласти на укр. Правила не змінюються за одну годину.
-
Нескінчена тема "про права"... Місяць назад як я їм дзвонила, і вони чемно відповідали що іде робота над новою системою, то я зрозуміла що можна буде онлайн записатися на екзамен. Зараз сайт вже, вроді, працює, але там нема де взяти рандеву онлайн. Тільки далі вказані ті самі телефони, але вже без шансів дозвонитися Чи все-таки є сторінка де можна онлайн записуватися на екзамен? 🙈
-
Мене в селі в дитинстві такого вчили.
-
Здрастуйте, а тут хтось може порадити хорошого майстра депіляції?
-
За онлайн не платять, парт тайм платять
-
Чи правильно я розумію, що стипендія йде тільки за офлайн фул тайм? Тобто, ні онлайн, ні парт тайм стипендію не надають
29 Jan 2023, 07:13
83369/237810
about 3 hours ago