Український Монреаль
-
Зрозумів, -ла
-
В тому то і справа, що квиток купляємо в Condor, в них є канадський номер підтримки. Але квиток з пересадками, в Кондорі кажуть, що з Lot треба домовлятись окремо ( летіти з Варшави до Франкфурта цією авіакомпанією. А вже інші пересадки, то реєструє Кондор) Якось так…
-
Я також шукаю. Треба підстригтися Якщо знайдете- поділіться будь ласка контактом
-
Це якийсь лоукост? Бо всі великі авіакомпанії мають канадські номери підтримки. Як варіант Скайп може дзвонити на звичайні номери за плату, вона може бути дешевша, ніж через мобільний.www.skype.com/en/international-calls/Poland
-
Я б свій також віддала Бо купила студентський , а цей чоловік автоматом поповнив
-
Блін (((
-
А якщо цей номер не зареєстрован в ватсапі, то я так розумію що це не можливо? Це номер авіакомпанії
-
Вибачте, я не сильно користуюсь ватсапом. Тобто цей номер можно набрати через ватсап?
-
Хай людина додасть до смартфону ватсап і звоніть скільки хочете
-
о, дякую за пропозицію, було б добре. Ще не знаю, чи буду вільний у п‘ятницу, але можливо й зможу. У пп вам напишу 😌
-
Якщо будете в П‘ятницю, можна зіграти/познайомитись.
-
Добрий вечір) Мені потрібно подзвонити на польський номер з канадського. Оператор fizz. Може я сильно туплю, але на сайті не можу знайти інфо як це зробити, як оплатити тариф. Може хто знає якийсь інший спосіб, як забронювати місце для кицьки в авіакомпанії Lot.
-
Якщо дітям 18+ то можуть.
-
Дякую 😌
-
Ні. Діти вчаться в школі
-
Доброго вечора, можливо хтось знає чи можуть діти піти на курси французької і отримувати стипендію, якщо батьки ще не мають роботи та отримують соціальну допомогу?
-
Добрий вечір. Можна тут: http://www.echottc.com/en/schedules.html до ногово року було 10$ день, або 30$ в місяць. В посиланні є розклад та адреса.
-
Всім привіт! Віддаю квартиру, в якій жила сама 🏠 www.facebook.com/marketplace/item/1975481439292027/ Можна заїхати вже 29 січня 📍 Я все покажу, розкажу, квартира в 10хв від Parc La Fontaine, метро Sherbrooke aбо Frontenac, повністю мебльована, є навіть посуд, телевізор, кондиціонер. 2450 rue de Parthenais Вартість 1000 CAD 💵 в будівлі є свій Інтернет за 30 CAD Кому цікаво, пишіть в особисті)
-
в волмарті можна купити ракетки та сітку
-
Біля станціі намур є парки з тенісними столиками
29 Jan 2023, 07:13
8344/236627
about 2 hours ago