Український Монреаль
-
Дякую
-
а що з мiсцевими мовами?
-
Так все круто починалось , а в кінці з машиною , і тут облом 🤪🤪
-
Краще продублюйте текстом, не всі слухають голосові
-
Дипломатичні відомства будуть вести військовий облік серед українців, які перебувають за кордоном. І «сприяти» їхньому поверненню в Україну під час мобілізації, у воєнний час та особливий період. Відповідну постанову № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів» було прийнято 30 грудня 2022 року.
-
всім привіт) я в пошуку роботу для себе .прав немає, машини теж. йду на курси французької вечiрнi .Якщо є якась інформація, буду вдячна )
-
До речі, шановні учасники: шукаю роботу маркетологом. Останні 5 років працювала в В2В SaaS компанії. Пройшла шлях від копірайтера до маркетолога на ринки NA/LATAM. Англійська вільно, французька раніше в2, зараз менше - розуміти можу, говорити поки що складно. Буду вдячна за пропозиції і референси, може, також отримаєте за мене бонус у своїй компанії:)
-
Доброго дня, терміново шукаю двох-трьох кімнатну квартиру до 1500, можливо хтось може поділитись контактами або інформацією буду дуже вдячна.
-
Згодна що дивне, через це і запитую. Щось читала про секуре депозит але квартиру тут ще не орендувала, тому зовсім нуль. Маю досвід оренди в Китаї , але це там було набагато простіше хоче
-
Продовжую історію з квартирою. Хтось має досвід з BTC Secure Deposit? Просять заплатити перед візитом квартири і прийти на апоінтмент вже з ним, не показуючи ID withdrawal code. Перший раз про таке чую. Просвітіть сільвуплє🙏
-
Це українські політики у вишиванках що топлять за дружбу з лососією