Український Монреаль
-
Рілі ахахах
-
Тільки не кажіть, що ви у підлітковому віці не роздавали листівки на вулиці/не гуляли з сусідським собакою/тощо
-
звучить так, ніби хто працював у 14 - мав НЕнормальне дитинство
-
Це ж не те, що батьки випихують дитину на вулицю, щоб та пішла заробляти собі гроші на шоколадку хД
-
Я з 12-13 років вже по спеціальності працювала, за своїм бажанням :) Малювала логотипи, портрети, допомагала дизайнити сайти і тд Не скажу, що це якось впливало на «нормальність» мого дитинства
-
Я у свій час також пішла працювати уже на 5 курсі. Та батьки до останнього відмовляли. Зараз такі розвинуті діти, у них інші погляди на сучасний світ, їм хочеться пошвидше стати дорослими, тому, ніж погана компанія, нехай ліпше чимось корисним займаються, тим паче хлопці! Для кожного важливо бути фінансово забезпеченим та успішним! І якщо через якийсь період мій син захоче піти спробувати себе на роботі, нехай продавцем морозива, наглядачем басейну, чи косити траву або ж вигуляти собаку, чому б ні??? Я як мати, буду пишатися ним! І чому не підтримати його у цьому?
-
навпаки класно, що у дитини є цілі та бажання розвиватися. вона з дитинства вчиться фінансовій грамотності
-
Ну це грубо в нас не така молодь. Ну принаймні зараз))) в моєму віці можливо, зараз мені здається більш успішні батьки і тому діти не про це думають
-
Я з 11 років працювала:) але це сезонна робота) влітку допомагала на ринку - огірки, помідори та інші овочі, ну і звичайно кавун)))) Коли стала старшою, пам'ятаю, часто працювали на свята, продавали квіти))) там, звісно, своя схема: один пишемо, два в умі))) типу зів'яли)))
-
Одна справа допомога батькам. Інша справа коли їм не вистачає власних грошей - тут питання на що? І третє вже якщо є жила - допомагати рухатися в потрібне русло
-
Ну і я думаю зараз краще дітей розвивати в онлайн професії. Продавати щось) Та де косметика і шмотки) Загалом я думаю дитину треба відправляти в роботу за інтересом. І питати навіщо вона навіщо це робити. Думаю у дітей має бути дитинство, а не робота.