Український Монреаль
-
Поідьте далі від метро ближче до Сент Естоша
-
Ви не в тому лавалі були.
-
Теж
-
А французську?
-
Англійську не знаю
-
Ну і які у вас навички, що з мовами - нічого не вказано. Складно допомогти з роботою, коли незрозуміло що ви вмієте і що шукаєте.
-
І роботу і 10 тисяч кешом зверху для розкрутки
-
Роботу вам треба буде шукати вже тут. Житло вам можуть дати на тиждень-два, а можуть і ні, треба мати запасний варіант.
-
Маєте шукати все самостійно на сайтах. Житло дадуть за наявності вільних місць на тиждень
-
А що гарного в Лавалі? Буваю тут часто, нічого гарного немає. Нормальних місць відпочинку немає, нормальних парків немає. Тільки торгові центри і траси. Це неживе місто, в якому можна тільки ночувати вдома
-
Є, але здебільшого не беруть без хочаб базової французької, в вашому випадку треба через наших шукати або в фейсбуці
-
Ну може так, залежить від людини. Я людина міста, мені в даунтауні гарно:)
-
Мені норм. Тихо спокійно. Гольф, річка, пляж. Люди плавають на каяках
-
щодо житла - в закріплених є декілька сайтів, де шукати. не знаєте мови - через перекладач пишіть смски арендодавцям:(
-
Надішлю в особисті сайти, де можна знайти роботу (на деяких є окремі розділи для українців), можливо без мов щось там знайдете
-
Тут є люди які працюють будовах ?
-
Я буваю постійно далі, мій хлопець тут живе. Багато де бувала в Лавалі. Тому і ділюся враженнями. Мені тут не подобається, немає тут чого робити
-
Тоді вам буде складно, шари тут не має і всюди треба мова
-
Довго шукатимете, якщо пощастить то може наші десь на завод влаштують, а так то всі шукають самі
-
який домашній інет краще? відеотрон за 63$ 60 мегабіт з арендою роутера EGC ( не впевнен чи є покриття ) за 45$ 60 мегабіт з арендою роутера ?
29 Jan 2023, 07:13
84292/238837
about 2 hours ago