Український Монреаль
-
Шукаю кімнату у Лавалі з 8 по 28 березня. Чи є може у когось варіанти. Дякую
-
Ааа, зрозуміла. Порівняння справді вдале, бо складно працювать на вищих ноках без мови, як і отримать провінційну допомогу в БК та Онтаріо
-
Привіт. На даний момент, селять у готель за наявності місць на тиждень-два. Гарантії немає, тому краще на всяк випадок забронюйте собі житло з можливістю скасування (Airbnb, Booking і т.д).
-
В якому сенсі другий раз? Ще на пів року?
-
сайти в закріплених є
-
а щодо житла - ви можете подивитися оголошення на сайтах. зазвичай пишуть у описі можна чи ні) я бачила достатньо таких, коли шукала житло
-
бачила тут людей, яких у готель селили з собачкою, але вона наче маленька була)
-
Привіт, хлопці, я скоро прибуваю зі своїм українським партнером в Монреаль. Я хотів знати, чи хтось був у подібній ситуації зі мною. У мене є Європейський паспорт, тому Раніше я не міг подати заявку на отримання дозволу на роботу, але мені потрібно це зробити після прибуття, оскільки мені не потрібна віза, щоб летіти до Канади. Її заява була схвалена, і я оформив свою електронну візу. Мені було цікаво, чи всі наші документи в порядку, щоб підтвердити, що ми були разом протягом року, я отримаю дозвіл в аеропорту? Якщо хтось мав подібний досвід, було б непогано, якби ви могли поділитися. Дякую вам 🙏 🏻
-
Так
-
Відмова ще на пошту не прийшла, тільки що заявку розглянено, але це приходило і ще до дзвінка мадами, яка напевне все ще перевіряє чи отримую я ще ту стипендію, навчання закінчилося майже місяць тому. Якби не пішла на курси французької, взагалі на неї не подавалася б. Заявку на допомогу оформлювала більше місяця тому.
-
Доброго дня) можна вам задати декілька запитань? з приводу програми по вивченню французької мови : чи дають виплати за курси? як це відбувається? і з приводу самої провінційної допомоги, я читала на сайті, що надають до 800 сad/міс. Це окремо два варіанти допомоги може бути, чи ні?