Український Монреаль
-
А що потрібно щоб розрахувати налог на зп? Чеків не було , лише виплати на карту. Маю на увазі що приносити з собою з документів 10, договір про оренду? І якісь виписки з банку про надходження зп?
-
Я до речі бачу результати фул тайму на собі. Коли ефект повного занурення, французька на французькій - все чудово. Не бачу по собі щоб я не знала чогось що повинна зараз знати)
-
Тут усе залежить від методики і мотивації 😊
-
Це залежить від людини і від мови яку вона вивчає, я вивчив англійську за 1 рік на В2 , без курсів)
-
Ну це спірне досить питання. Ви як викладач іноземної хочете посперечатися з всією квебекською системою францизасьйону яка роками вивірялася і виексперементовувалася?😅 Я не викладач, сперечатися не буду. Але. Знаю багатьох хто перейшов з парт тайму на фул тайм - бо сказали що це херня повна а не вивчення мови.)
-
Під‘ідьте в аеропорт після 12 години. Там у фойє знайдіть столик СSAI
-
Двi людини. 950-1200$. LaSalle, Verden ,
-
Всім привіт. Таке питання: чи є у Монреалі якесь місце куди я можу прийти і мені нададуть необхідну інформацію стосовно медичної картки, курсів френча, тощо. Знаю що тут є вся ця інформація але знайти досить важко. Я приїхав з Манітоби, там зробив всі документи, але вирішив переїхати до Монреаля і тепер потрібно документи змінити
-
В мене декларація за 2022 буде дуже сумною. Я приїхав в середині грудня , в мене тупо дві транзакції за 2022 рік 😂
-
Ваш роботодавець повинен вам надати форму Т4 та Релеве 1
-
А словниковий запас так просто вивчити все одно не вивчишь. Бо ти їх або постійно використовуєш або забуваєш. Толку з того що на минулому рівні купу синонімів вивчили. Потім перестали практикувати - і вже на цьому я ці дієслова не пам’ятаю. Мозок позбавляється зайвого.
-
Це як я зрозумів
-
Виписки з банку за 2022 рік , виписка з роботи , договір про аренду житла , блокнот, ручка , І про машину якщо є
-
Якщо не бажаєте на публіку напишть пліз у првиат
-
А можете трохи детальніше чим саме?
-
Мені там дуже не сподобалось
-
Доброго вечора Терміново шукаю роботу будь яку Мувінг,стройка або можливо комусь потрібен помічник Район westmount Англійська на базовому рівні ,французької немає Дякую
-
А чого з манітоби у монреаль вирішили?
-
Буду дуже вдячний
-
Або можете на сайті квебеку почитати про все що треба
29 Jan 2023, 07:13
84517/238259
about 4 hours ago