Український Монреаль
-
Ось тут записатися
-
Просто я наприклад закохана в Монреаль. З’являється друзів більше ніж в Харкові/Києві. З англійською вільною взагалі не виникає проблем щодо комунікації. Я не знаю що буде через 3 роки, але наприклад я вибираю жити зараз). Моя їжа та житло покривається виплатами. Я вчу нову мову. І тусуюся постійно, знайомлюся з новими людьми зі своєю особистою історією іміграціі до Канади і способами «залишитися». Все можна вирішити, це точно. І мені не хочеться 2 роки сидіти в Матітобі заради піар статусу який мені може і не знадобитися через 3 роки. Тому що одна із речей чому мене навчила війна, це живіть тут і зараз. І насолоджуйтеся часом
-
Ви про beaucoup?!
-
Можна в аеропорт, а можна у організації, які займаються допомогою та облаштування мігрантам, наприклад Hirondelle, CSAI
-
Не лише 😂 Зараз починаю вивчати правила читання. Я теоретик, мені потрібна спочатку теорія 😊
-
Це точно. В нас вся школа хоче собі нашого професора. Дуже прикольний чувак Алекс) Але реально рекомендую брати репетитора просто для закріплення. Так як багато питань залишається, а вчителя англійською не комунікують. Особливо за старті важливо (я прийшла в перший клас з базою)
-
Вот це так капець
-
І ще про курси- все дуже дуже залежить від викладача, не від школи, а от професора. 1 рівень - місяць співали абетку, щось почали писати, читала тексти тільки вчитель, короче жах, мені стало скучно, перевелася на парт тайм і пішла працювати, 2 рівень, відразу В1, (кудись подівся А2) за вчителем встигали тільки латиноси, укр , араби, азіати просто ауєвали від тепму, нічого не встигаєшь, я перший рівень здала на 96, другий на 67((, знову не цікаво, але тому що не розумієшь. 3 рівень - мадам Едвидж, це щось)) давала нам завдання, а сама спала)) зараз у мене 2 репититора, грамер і ораль і курси парт тайм, завтра починеється 4 рівень, подивемось що буде цього разу) так що отак
-
Я теж з вівторка на 4 рівень... Але я мабуть найгірший в класі, бо 1 місяць хворів і думав на уроках як найшвидше додому, щоб лягти, а не про детермінанти думав
-
У нас навпаки. Вранці більш пасивна програма, раз на день заняття самостійно. А після 12 більш активно
-
Ні, в нас такого немає)) є активіті але вони досить різні, і не кожного дня так точно по дві години))
-
Знов таки, яка школа, основні заннятя до 13 години, перерва, а далі 2 години актівіті, тобто гра в бінго, кроссворд та інше, якщо вам цікаво то ок, мені це не цікаво, краще повчуся дома
-
До речі так. Наче ж ніхто не розтягує програму. Типу «ми ось вирішили що вам треба три дні по три години, бо вашому мозку більше то дуже складно.» Ні! Наче темп той же самий що на фул, просто інше ти повинен доробляти дома самостійно. І в чому прикол?)
-
Тому що якщо на фул тайм капець, то що там може бути на парт ?
-
Чогось ось меня ще не попадалися добрі відгуки про парт тайм.((
-
Боже як знайомо, дивишся на годинник - та коли вже кінець (( і на роботу- а там теж годинник і коли вже кінець, і так вже 6 місяців
-
я працюю 40 годин, все одно для отримання пр треба попрацювати 2 роки по 40 годин, я заробляю цей стаж, мова мені потрібна буде через 2 роки, перед здачею єкзамену, вирішила що в цей час я вкладуся
-
Доброго вечора! Підскажіть чи є якісь безкоштовні програми навчання в Квебеку по програмі CUAET?
-
Якщо коротко то ні, тільки школа. Сіджеп, колледж, універ платно, є квоти на навчання на фр мові, але і там не все так просто, дуже ретельно вивчала це питання, дитині 18 , треба щось робити далі
-
Робота Machine operator (оператор) Без знання мови локація підходить для тих, хто проживає біля Sainte-Eustache Deux-Montage Laval Вам потрібна машина, щоб їздити на роботу (немає зручного сполучення за публічним транспортом) Вечірні-нічні зміни Зарплата починаєте від 22,11 $ , $26,60 після 1800 годин роботи. Плюс за кожну годину до основної оплати 0,65 ¢ (вечір); 0,75¢ (ніч); 600$ бонусів у серпні кожного року. 275$ бонусів у грудні кожного року. вечірня зміна (з 15:00 до 23:05) або нічна зміна (з 23:00 до 07:05). надсилайте своі резюме : Для зручності вказуйте в темі листа вакансію ukraine@randstad.ca, і обов’язково додайте нашу сторінку у Facebook: Randstad Connecting Ukrainian Refugees with Jobs www.facebook.com/RandstadConnectingUkrainianRefugeesWithJobs #робота
29 Jan 2023, 07:13
84574/238567
2 minutes ago