Український Монреаль
-
Скажіть будь ласка хто вчився на франзизасьо, ви в початковій групі цифри вчили чи відразу озвучували свій номер телефону?
-
📢📢📢Шановні батьки підлітків 12-18 років!📢📢📢 ☝🔈☝🔈☝🔈Асоціація Кадетів Канади запрошує вас та ваших дітей на День відкритих дверей! 🚪 👨👩👦👦👨👩👧👧👨👩👦👦👨👩👧👧У вас буде можливість познайомитися з кадетами - хлопцями і дівчатами, поспілкуватися за кавою, побачити історичну будівлю та регалії Кадетського Корпусу 2617 та дізнатися про переваги та заходи, які існують для кадетів. ☝Особливо чекають новоприбулих з України за програмою CUAET. За необхідністю, буде надано переклад українською! 🕐11 Березня з 9:30 до 12:00 📍CADET CORPUS 2617 - REGIMENT OF MAISONNEUVE 691 Rue Cathcart, Montréal, H3B 1M6 (Район станцій метро McGill/Square Victoria) 👨🏼💻👩🏻💻Детальніше за посиланнями: facebook.com/events/s/portes-ouvertes-du-corps-de-ca/585513170105137/ www.canada.ca/fr/ministere-defense-nationale/services/cadets-rangers-juniors-canadiens/cadets.html
-
Тим кому потрібна робота і сьогодні не зайняті
-
facebook.com/events/s/montreal-career-fair-march-7th/1342180483272035/
-
Дякую!
-
Логiчно, але багатьом треба його спочатку переробити
-
Айтi?
-
Я пропоную англійську (парні та групові заняття) Онлайн
-
Я б теж хотів. Буду проводити статистику
-
А можно посилання ?
-
Безкоштовна телеграм група)
-
Доброго дня! А до кого звертатися щодо допомоги працевлаштування у центрі promis?