Український Монреаль
-
Ще підкажіть будьласка чи має хтось досвід переправки авто з Європи до Канади?
-
Так, але песик маленькій
-
Це ресторан у Вінниці))) Спеціалізуються на бургерах, тому така назва). Легко запам'ятати)
-
Цікавить найоптимальніший маршрут.
-
Документи на собаку всі є.
-
Якій був маршрут?
-
Всім привіт. Підкажіть будьласка , можливо хтось добирався з Іспанї до Монреалю з песиком ,як все вірно організувати і як купували білети? Наш песик Пудель вага 6,5 кг.
-
Ну я молодий і але не маю вищої освіти, тому мені здається що у великих містах буде краще, у Торонто наприклад велика кількість роботи та доволі висока ЗП, а у Монреалі багато студентів та молоді що мені пасує. Ванкувер найдорожчий, та меньший, тому мені здається що там буде складніше без грошей, а Вінніпег і Калгарі потребує своєї автівки, там мені здається зимою зовсім важко тим паче без авто, через не дуже розвинений громадський транспорт, та Альберта з Манітобую здаються мені трохи депресивними. Може я десь помиляюсь) Підкажіть
-
Напевно треба буде і купляти авто через невеликий час, так як без нього складно якщо не жити в зоні GTA в Торонто.
-
Щоб сім'ї можно було допомагати
-
Ну якщо хочаб 100-200$ можно буде відкладати, буде вже непогано)
-
Дуже складно обрати щось одне) Просто не хочеться щоби зарплатня, а в перший час я розумію що вона буде не велика, уся уходила на елементарні виплати, такі як житло, їжа, та інші, важливо щоб хочаб якась частина залишалась, та накопичувалась. Таке можливо?
-
Зрозумів, тоді питання в тому чи воно того варте, обрати Монреаль замість Торонто через більш дешеву нерухомість?🤔 ЗП напевно теж трохи меньша.
-
Можна вижити з англійською але я важаю не надовго тут уряд вимагає французьку і в основному французька але також є багато емігрантів які володіють англійською..
-
Вітаю. Розглядаю Канаду для праці і життя по програмі CUAET, подобається Монрепль через низькі ціни на житло і приємним по канадським міркам кліматом. Але питання стоїть мовне, чи можно там без проблем жити з англійською мовою? Чи французька обов'язкова для роботи і життя? Та як франкофони відносяться до англомовних? Французької не знаю, можу тільки представитись и все)) Буду вдячним за відповідь