Український Монреаль
-
Дуже складно обрати щось одне) Просто не хочеться щоби зарплатня, а в перший час я розумію що вона буде не велика, уся уходила на елементарні виплати, такі як житло, їжа, та інші, важливо щоб хочаб якась частина залишалась, та накопичувалась. Таке можливо?
-
Зрозумів, тоді питання в тому чи воно того варте, обрати Монреаль замість Торонто через більш дешеву нерухомість?🤔 ЗП напевно теж трохи меньша.
-
Можна вижити з англійською але я важаю не надовго тут уряд вимагає французьку і в основному французька але також є багато емігрантів які володіють англійською..
-
Вітаю. Розглядаю Канаду для праці і життя по програмі CUAET, подобається Монрепль через низькі ціни на житло і приємним по канадським міркам кліматом. Але питання стоїть мовне, чи можно там без проблем жити з англійською мовою? Чи французька обов'язкова для роботи і життя? Та як франкофони відносяться до англомовних? Французької не знаю, можу тільки представитись и все)) Буду вдячним за відповідь
-
Що ви маєте на увазі став та болить? Якщо важкість то одне, якщо типу гастрит та болить від усього що істе то без рецепту продають нексіум, омепрозол вони зменщують кислотність та перестає боліти, але такі симптоми це від стресу у вас, меньше стресу
-
Можна купити в natural goods/ vitamin & supplements магазинах
-
Є в бренду Now такі Super Enzymes, допомагає наче магія
-
О, я про таке теж чула, ще здивувалася
-
до речі..місцеві пропонують при якихось неладах зі шлунком пити Canada Dry там э реально ginger він допомогає гарно. Це дуже користна річ коли в дитини шлунковий грип ( ротовірус)
-
якщо обпікся....то треба ж когось піймати щоб напісяв чи напісяла...а це вже...турботно)))
-
Деякі на опіки пісяють і кажуть що допомагає😂
-
Чи то отруєння, чи переїдання
-
Я в таких випадках склянку солоної газованої води випиваю і все стає гаразд