Український Монреаль
-
написала майже в усі салони монреалю, але всі full
-
трошки втиснуся у розмову, бо теж цікаво) якщо тату?
-
А яка діяльність?
-
Оо. Знайомий заселився в травні і вже були такі ціни через високий попит и низьку пропозицію.
-
я особисто ходила тільки в два салони й не звертала, з усіма іншими спілкувалася по мейлу
-
Після, 11 березня
-
В салонах бачили якісь ліцензії?
-
Коли був підписаний контракт?) до війни чи після.
-
Ми на курсі балакаємо, дуже багато часу. Сьогодні наприклад вчителька покликала когось с персоналу квебекуа, і ми з ним практикували розмову, важко але це тільки початок.друга неділя в нас курсу але вже у лікарні трохи простіше розмовляти та розуміти трішки
-
Початок 1 рівню?😳 Балакаєте з кебекуа?
-
Ааа, ок. А то я вже злякалася. Бо для мене - балакаємо багато, то це прям балакаємо) про різні речі, на різні теми.
-
Так, питання базові. І вчителька дала потім запитання які нас запитував цей місьє.
-
Так. Тут гарна система. Цей францизасьон роками відшліфовувався на емігрантах і постійно коригується. Тому він ефективний. Бо він для емігрантів і враховує всі нюанси.
-
Та ні😅але мені є з чим порівняти курси французськоі у Франції і у Квебеку. Бо у Франції ми тільки слухали вчительку, іноді щось говорили, але у Квебеку багато розмовляєм і пишем і розумієм матеріал
-
Доброго дня, якщо купуєш картку opus з проїзним на неділю чи можна її використовувати для проїзду в метро і автобусі без доплат?
-
І багато людей потім довго товаришували після них бо історії життя збігалися часто
-
Так) я десь років 20 зкинула) прям не хочеться уходити)
-
Аж жалкую що не був на них. Без жартів. Всі весело згадують
-
Підкажіть будь ласка, можливо є організація яка допомагає з пошуком житла, тільки приїхали до Монреалю. Чи можливо є організація яка могла б відповісти на запитання де зробити хелс карту та інші?
-
Можливо хтось в курсі про вартість доставки, наприклад матраца?
29 Jan 2023, 07:13
85291/239920
33 minutes ago