Український Монреаль
-
Лист тоді, але відповідають одним словом, типу відєбись…(
-
Людина запитала- я написала свої факти) Коментувати я просила😉
-
🔈Друзі, запрошуємо батьків школярів на вебінар 👉 🇨🇦 "Шкільна система у провінції Квебек / початкова школа та приймальний клас (classe d’accueil)" 🇨🇦 👩🏻💻Запрошений спікер - Marie-Josée Labonté, фахівчиня соціальної служби співпраці між школою та сім'єю іммігрантів Centre de services scolaire de Montréal ▶Під час вебінару ми поговоримо про: ✔програму шкільної та соціальної лінгвістичної інтеграції (classe d’accueil/ приймальний клас); ✔ які існують рівні оцінювання; ✔ коли і як відбувається перехід до звичайного класу; ✔ які є заняття в початковій школі; ✔ денний догляд; ✔ відповіді на запитання. ❗Увага❗ Спікер буде проводити вебінар англійською мовою. ☝Ми розуміємо, що буде багато запитань до спікера, тому пропонуємо заздалегідь написати свої запитання 📩kristina@centrecsai.org або залишити коментар під цим дописом👇 🕐Коли? 14 березня, 18.30 👩🏻💻👨🏼💻Реєстрація: www.eventbrite.ca/e/quebec-elementary-school-and-the-welcome-class-tickets-565508409877
-
Після реєстрації отримав таке повідомлення, чи це воно? Чекаю виходить з 3го березня, не розумію норм це чи краще дзвонити впізнавати?
-
В аэропорту знайдіть волонтерів . Щоб вам допомогли .
-
Дякую
-
Це 18:30 по Канаді?
-
Ну наче так. Це воно. Я вже не дуже пам’ятаю, але по тексту так. Наче не менше 5 днів відповіді чекати…
-
По Монреалю))) дякую, дуже корисна подія!)
-
Так
-
Montreal
-
В канаді багато часу)
-
так
-
Там є центр допомоги українцям . Не хвилюйтесь . Все буде гаразд .
-
Скажіть хто знає на послуги наприклад масаж звичай вказана ціна з податком чи ще + податок?
-
Плюс ще 15% tip, якщо це особиста послуга (перукар, масажист, тощо).
-
Єдине, де я це бачив, це алкоголь у SAQ, але це особливий випадок, тому що це державна компанія.
-
Так.
-
Тобто всі ціни за послуги ще+ податок?
-
Податок майже ніколи не включається у вартість послуги.
29 Jan 2023, 07:13
85391/236427
about an hour ago