Український Монреаль
-
Добрий вечір друзі,допоможіть будь ласка у такому питанні: як заплатити за мобільного оператора дебітовою карткою якщо в неї нема cvv номера? Кредитну вже чекаємо другу неділю- це жах якийсь🙈
-
Ні. Ну тобто так, але лише коли прийшло розподілення з міфі. Вони заднім числом не платять, тільки коли самі призначають допомогу вже, ось з того числа і буде.
-
Там відкриваєте рахунок в додатку і є напис pay with visa debit
-
Дуже дякую 🙏в нас якраз rbs,зараз будемо шукати)
-
А якщо пише , що не підходить ім'я та прізвище , це мабуть щось в програмі не те .
-
Вибираєте дебетову карту через manage cards. Там знайдете або активувати або показати віртуальну)
-
Тіпа , упс , не вірна інформація , спробуйте ще раз .
-
Ви йдете на зустріч з червоним хрестом на 2й день і вони вам скажуть до коли в вас готель
-
О а в мене 8, давай дружити😁
-
Чий Крим ? Ось таке💩💩💩 звонить і називає себе працівником ТД банку Будьте уважні ,русня шукає як нас і тут обікрасти Я відмовилася в розмові переходити на російську мову ,бо важаю що в 18:35 банк не може працювати в Канаді то точно На що отримала запитання що до нашого Криму 🇺🇦
-
Свинособаки ніяк не вляжуться, курви
-
Я розумію ,що на цьому сайті,але я не бачу як мені зареєструватися на цьому сайті,перекидає і водить по колу
-
Привіт друзі! Скажіть, хто знає або хто нещодавно приїхав - чи ще можливо залишитись у безкоштовному готелі на 2-4 тижні по приїзду до Монреаль, щоб знайти тим часом постійне житло у місті?
-
Дуже дякую🙏 Ви нам дуже допомогли☺️
-
Спробуйте пошуком по чату пошукати, навіть сьогодні цю тему обговорювали
-
Добрый вечер,можете посоветовать страховые компании,чтоб сделать страховку для машины
-
Дякую
-
Дізнавайтесь хто які умови дасть. Я поки орієниуюсь на desjardins. Але є багато змінних. Яка ліцензія , автівка і тд.
-
L'Unique, Desjardins
-
Добре,вибачаюсь
29 Jan 2023, 07:13
85570/236661
7 minutes ago