Український Монреаль
-
Третю п'ятницю листопада називають Black Friday, на честь радісного дня святкових розпродажів Дня Подяки та активної підготовки до Різдва. Назва Black Friday, що уособлює святкову феєрію та купу подарунків, вперше використовувалася з листопада 1910 року. Цей день отримав свою назву через події, що сталися у Лондоні. Під час яких демонстрація жінок, що прямує у бік Парламенту, була грубо затримана поліцією. Поліцейські жорстоко били суфражисток, кидали їх у натовп розлючених чоловіків, де їх продовжували бити та ґвалтувати. Близько двохсот жінок згодом посадили у в'язницю, де вони оголосили голодування. Були загиблі. Перша сторінка випуску DM наступного дня після подій, яку назвали Black Friday. Втішаємося охуительному святу.
-
Я розумію, але це був не мій піст. І це данні історичні
-
Упс. Merci
-
Та я розумію. Ваша діяльність мені відома. 🫶
-
За джерело - відповідаю. Набирить англійскою
-
А воно працює?
-
типо з чужим колер айді? тут таке проходить?
-
Вони маскуються. І це поширена практика з новоприбулими
-
на оф сайті цей номер є
-
Вам треба знайти докази, що жінки боролися за свої права? У мене є на сторінці Фейсбуку.
-
Важко але буває
-
Ось більшість статей вказують на таке. The real history behind Black Friday, however, is not as sunny as retailers might have you believe. Back in the 1950s, police in the city of Philadelphia used the term to describe the chaos that ensued on the day after Thanksgiving, when hordes of suburban shoppers and tourists flooded into the city in advance of the big Army-Navy football game held on that Saturday every year. Not only were Philly cops not able to take the day off, but they had to work extra-long shifts dealing with the additional crowds and traffic. Shoplifters also took advantage of the bedlam in stores and made off with merchandise, adding to the law enforcement headache.