Український Монреаль
-
Мерсі
-
Дуже смачна!
-
Важко в Канаді попасти на інтерв'ю на американську візу тому є сенс
-
Вітаю ! Ми команда RPC, що займається розробкою сайтів, просуванням сторінок Instagram, дизайном та рекламою. Сайт є надзвичайно корисним інструментом для досягнення комерційного успіху. Він дозволить вам вигідно представити свою нову компанію чи спільноту професіоналів широкому загалу людей, щоб вони могли дізнатись які послуги та товари ви пропонуєте, додасть статусу та підвищить рівень довіри. За допомогою веб-сайту ви також зможете збирати необхідну інформацію про потенційних клієнтів, організувати для них розсилку, проводити рекламні кампанії. Сайт працює цілодобово, тому ви зможете постійно інформувати своїх клієнтів про зміни або новини вашої компанії. Потрібний сайт/дизайн/реклама- ми допоможемо! WEB, SEO, PPC, SMM, UI/UX Щоб отримати більше інформації, ви можете зв'язатись з нами за номером телефону: +38(073) 333-75-30; +1(587) 834-6384 або написати нам у зручний для вас месенджер. Наш сайт: itrpc.com
-
Можливо, потрібно офіцеру при отриманні WP, нагадати, що для українців відкритий work permit і можливо жити і працювати по всій Канаді.
-
Чи якийсь фейк
-
Хтось чув про це?
-
До уваги ВЛАСНИКІВ ЗАКОРДОННИХ ПАСПОРТІВ! Особливо якщо у вашому імені чи прізвищі є літери Г, Ш, Щ, Ч, Х, Ю, Я, Є і ви маєте ще й ID-карту... З лютого 2023 вирішено було привести транслітерацію усіх документів до одного зразку. Тобто ваші ім'я та прізвище повинно мати однакове написання латинськими літерами і у закордонному паспорті і ID-картці. В випадку, якщо є відмінність бодай у одній літері, документ, який був виданий першим, вважається анульованим. Так, без вашого відома. Наприклад, якщо ви в ID картці Oleg, а в закондонному паспорті Oleh, то Вам точно варто перевірити дійсність документів. Зробити це можна на сайті ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ, за посиланням: dmsu.gov.ua/services/nd.html У разі встановлення розбіжностей вам потрібно звернутися до підрозділів міграційної служби, ЦНАПу, «Паспортного сервісу» для заміни не діючого документу. Якщо транслітерація в обох документах однакова, сервіс перевірки документів видав результат про чинність документу, вам пощастило не втрапити в клопіт з заміною. Але нагадаю як турагент: більшість країн вимагає термін дії закордонного паспорту 6 місяців з моменту ПОВЕРНЕННЯ з подорожі. Тому зверніть увагу ще й на термін дії паспортів. Особливо дитячих. Пруф: dmsu.gov.ua/news/region/13764.html
-
Треба міняти чи що
-
Тобто мене не пропустять вже з моїм паспортом? В мене віза вклеєна там
-
Ніхто не в курсі про цю новину
-
Бо в іншій групі питалася ніхто не знає про це, кажуть що це рівненський якийсь сайт
-
Це офіційний сайт Так що правда